Η χειρότερη περίοδος για όλους!

Πρέπει να σας θυμίσουμε την εξής δήλωση: «Να είστε σίγουροι ότι δεν περιμένουν από έμενα να υποσχεθώ κάτι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτή η περίοδος ξέρω ότι είναι η χειρότερη και γι’ αυτούς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι δυνατό το ΑΠΟΕΛ και τη νέα χρονιά». Για όσους δεν θυμούνται ήταν η κατάληξη των τελευταίων δηλώσεων του Γιοβάνοβιτς. Η επισήμανση του προπονητή μας ότι διανύουμε όλοι τη χειρότερη περίοδο έχει μεγάλο ενδιαφέρον και σημασία. Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει πλέον τα πάντα που συμβαίνουν στον ΑΠΟΕΛ, ακόμα και το πώς προσεγγίζουν οι οπαδοί μας την μεταγραφική περίοδο και ιδιαίτερα αυτήν του καλοκαιριού που είναι χρονικά και η πιο μεγάλη. Τη θεωρεί ως τη χειρότερη περίοδο γιατί είναι ψυχοφθόρα όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της αποχώρησαν ή θα αποχωρήσουν παίκτες από το υφιστάμενο ρόστερ ενώ όλοι θα βιώσουμε την αγωνία της στελέχωσης της ομάδας.

Ήδη η ονοματολογία βρίσκεται στα φόρτε της αφού μάνατζερ, μέσα ενημέρωσης αλλά και οι ίδιοι οι οπαδοί φροντίζουν να διαρρέουν ονόματα υποψηφίων στα ποδοσφαιρικά στέκια. Ο Γιοβάνοβιτς μισεί τις διαρροές και θα προσπαθήσει και φέτος να κινηθεί με άκρα μυστικότητα τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που θα επέλθει οριστική συμφωνία με τους παίκτες που θέλει, κάτι που έγινε και στην περίπτωση του Μάριο Σέρχιο.

Το ενδεχόμενο να περιμένουμε μέχρι και την 31η Αυγούστου για να κλείσει το ρόστερ δεν μπορεί να αποκλειστεί και πλέον είναι κάτι που το καλαμπουρίζουν οι περισσότεροι. Πρακτικά το πλάνο δεν είναι να φτάσουμε μέχρι εκεί. Απεναντίας ο Γιοβάνοβιτς θέλει να κλείσει την αμυντική γραμμή πριν την έναρξη της προετοιμασίας (12 Ιουνίου) αφού θέλει να έχει όλους τους νέους μαζί του από την αρχή.

Η λίστα με τους προτεινόμενους παίκτες καθημερινά μεγαλώνει και ο Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες του αξιολογούν τις περιπτώσεις που θεωρούν ότι καλύπτουν τις ανάγκες του ΑΠΟΕΛ. Αυτό φέρνει ασφαλώς στην επιφάνεια και το γνωστό θέμα της ανάγκης ύπαρξης κάποιου που θα εκτελεί χρέη σκάουτερ σε μόνιμη βάση έτσι ώστε να υπάρχει ευχέρεια να κινούμαστε πιο γρήγορα και με καλύτερη γνώση του παζαριού την κρίσιμη τριμηνία (Μαϊου-Ιουλίου).

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!