Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ- Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ

Το ΔΣ του ΑΠΟΕΛ καλεί το φίλαθλο κόσμο του, όπως κατακλύσει ασφυκτικά το Λευκόθεο αύριο Παρασκευή, 24 Απριλίου 2009, στις 7:30 μμ , και στηρίξει για άλλη μια φορά, την καλαθοσφαιρική μας ομάδα, στον κρισιμότερο και καθοριστικό αγώνα της φετινής περιόδου, ενάντια στον Κεραυνό.

Η πολυπόθητη ΝΙΚΗ, σηματοδοτεί και την επιστροφή του Αυτοκράτορα στον θρόνο του, μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια.

Για πρώτη φορά βρισκόμαστε μια ανάσα από το όνειρο. Εκεί που μας είχαν όλοι ξεγραμμένους, με την στήριξη του υπέροχου κόσμου μας, η ομάδα υπερέβαλε εαυτόν, άλωσε τα κάστρα των αντιπάλων μας, και δίνει την Παρασκευή τον αγώνα τίτλου.

Ο τίτλος του πρωταθλητή θα κατακτηθεί με σκληρή προσπάθεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπενθυμίζουμε για τελευταία φορά ότι εδώ που φτάσαμε δεν επιτρέπονται λάθη από κανένα μας. Είμαστε σίγουροι ότι ο φίλαθλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα κάνει το καθήκον του στο ακέραιο δίνοντας μαζικά το παρόν του, με το γνωστό ενθουσιασμό, πάθος και ένταση που διαθέτει και θα γίνει ο 6 ος Καλαθοσφαιριστής μας.

Αναμένουμε από όλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να συνδράμουν ούτως ώστε ο αγώνας της Παρασκευής, να εξελιχθεί σε μια μεγάλη γιορτή του αθλήματος.

Εισιτήρια προπωλούνται στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ, στο Ο range shop , ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ

και στο Λευκόθεο στάδιο αύριο Παρασκευή από τις 5:00 μμ.

Παρακαλείται ο φίλαθλος κόσμος μας όπως για αποφυγή ταλαιπωρίας, προαγοράσει τα εισιτήρια του έγκαιρα, αλλά παράλληλα να συμβάλλει στις οικονομικές ανάγκες του Σωματείου μας, αγοράζοντας λαχνούς εισφοράς που θα διατίθενται στο Στάδιο.

Παρασκευή βράδυ πάμε όλοι μαζί στο Λευκόθεο. Έφτασε η στιγμή της αλήθειας.

Να είστε όλοι εκεί. Ο Αυτοκράτορας επιστρέφει στον θρόνο του.

Γραφείο Τύπου ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!