Η ώρα και του κόσμου

Αν και είναι οι παίκτες αυτοί από τους οποίους εξαρτώνται σχεδόν τα πάντα σε σχέση με το αποτέλεσμα μια σημαντική παράμετρος είναι και ο κόσμος. Έχουμε κάνει ξανά αναφορά για την ανάγκη του να κάνουμε ξανά το ΓΣΠ μια καυτή έδρα. Για να γίνει αυτό απαιτείται κάτι πολύ απλό. Να θέλουμε και να πιστέψουμε ότι είναι εφικτή η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν αυτό γίνει βίωμα όσων πάνε στο γήπεδο καμία γκέλα οποιουδήποτε παίκτη δεν είναι αρκετή για να μας ξενερώσει! Το απόγευμα του Σαββάτου δίνουμε τον πρώτο από τους τρεις καθοριστικούς αγώνες που πρέπει να κερδίσουμε. Η παρουσία των Νίκου Παναγιώτου, Γιαννάκη Οκκά και Λεόντιου Τράττου είναι η καλύτερη αφορμή για να φανατιστούμε.

Θα είναι επίσης το ντεμπούτο του Ντε Βινσέτι στο νέο του «σπίτι» και θα πρέπει να τον κάνουμε να νιώσει ακόμα πιο έντονα ότι ήρθε σε μια ομάδα στην οποία αξίζει να επενδύσει.

Διανύουμε μια δύσκολη χρονιά από κάθε άποψη αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι στον αγωνιστικό τουλάχιστον τομέα άρχισε να γυρίζει το πράγμα. Για να ανατρέψουμε όμως το αρνητικά βαθμολογικά δεδομένα απαιτείται και η συμβολή του κόσμου.

Εμπρός λοιπόν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!