Η ώρα του ΑΠΟΕΛ

Είδαμε τι έγινε χτες και τώρα ήρθε η ώρα η δική μας σειρά να κάνουμε το πρώτο βήμα για επιστροφή στην κορυφή. Τα δεδομένα είναι γνωστά και δεν έχουν διαφοροποιηθεί μετά τη νίκη του Απόλλωνα αλλά και αυτή στο νέο φιλικό της Αελ. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίσει την Ανόρθωση η οποία όπως και στους προηγούμενους μεταξύ μας αγώνες δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη. Οι ενδείξεις ότι πιθανόν να έχει πριμοδοτηθεί από τους Λεμεσιανούς είναι ακόμα ένας λόγος για να παρουσιαστούμε σοβαροί και αποφασισμένοι. Η ώρα του ΑΠΟΕΛ σημαίνει η ώρα όλων μας. Οι παίκτες και ο προπονητής είναι οι πρωταγωνιστές για τα όσα συμβαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και ο κόσμος έχει να διαδραματίσει το δικό του καθοριστικό ρόλο. Οι παίκτες της Ανόρθωσης δεν μπορούν παρά να λυγίσουν σε ένα ΓΣΠ που θα βράζει από τη θέληση όλων μας για τη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το αγωνιστικό πλάνο

Ο Δώνης καλείται να διαχειριστεί σωστά τα σημαντικές απουσίες των Μαντούκα και Αλωνεύτη. Ο Ολιβέιρα είναι ο τρίτος βασικός που θα απουσιάσει και το ζητούμενο είναι αυτοί που θα αγωνιστούν να ανταποκριθούν καταφέρνοντας να διατηρήσουν το μηδέν παθητικό αλλά και να επιτεθούν σωστά και να είναι αποτελεσματικοί.

Ο Κακά θα πάρει θέση δίπλα από τον Αμορίν ενώ η λογική λέει ότι ο Αντωνιάδης θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Μοράις έχει κρατημένη την μια θέση στα χαφ με τους Γκόμες και Βινίσιους να διεκδικούν την άλλη και τον πρώτο να έχει προβάδισμα αν παίξει ρόλο και η παράμετρος καρτών.

Οι Χαραλαμπίδης, Σιέρινταν και Ντε Βινσέτι είναι οι σίγουροι για τη μεσοεπιθετική γραμμή και το πλάνο θα βγει αναλόγως του ποιος θα είναι ο τέταρτος. Αν προτιμηθεί το επιθετικό δίδυμο των Σιέρινταν και Σαντίν σημαίνει ότι ο Ντε Βινσέτι θα καλύψει ένα από τα δύο άκρα. Σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος πάρει θέση δίπλα από τον Σιέρνταν τότε ο Αλεξάνδρου θα πάρει θέση βασικού.

Αν μη κακό πάει κάτι στραβά ο Ατόρνο είναι στον πάγκο και έδειξε ότι μπορεί να μας βοηθήσει περισσότερο από ότι νομίζαμε μέχρι πρόσφατα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!