Η ώρα του Δασκαλάκη

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο θέμα του Καψή αφού η ο πόνος στο πόδι δεν επιτρέπει στο διεθνή αμυντικό να ανεβάσει ρυθμούς κάτι που σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται ενόψει Ανόρθωσης. Από τι στιγμή που οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν άνοιξε ο δρόμος για συμπερίληψη του Δημήτρη Δασκαλάκη στο αρχικό σχήμα δίπλα από τον Σεγκιρί στο κέντρο της άμυνας. Η σημασία του αγώνα και η πίεση που έχουν οι πάντες είναι τέτοια που δε χρειάζονται πειραματισμοί κάτι που αυξάνει την πιθανότητα να δούμε παίκτες να αγωνίζονται στη θέση που πραγματικά γνωρίζουν και μπορούν να ανταποκριθούν.

Το μεγάλο ερωτηματικό όσον αφορά το Δασκαλάκη είναι η αγωνιστική ετοιμότητα του αφού δεν έχει αγωνιστεί βασικός σε επίσημες διοργανώσεις εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Η συμμετοχή του στα φιλικά του τελευταίου διμήνου ήταν ολιγόλεπτη και σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του. Ψυχολογικά πάντως υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι το Σάββατο και λογικά το τεχνικό τιμ θα τον προετοιμάσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Ένας καλός Δασκαλάκης μπορεί πάντα με τη βοήθεια των υπολοίπων να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα της Ανόρθωση, κυρίως στο ψηλό παιχνίδι όπου οι αντίπαλοι μας φαίνεται να έχουν κάποιο προβάδισμα.

Παρουσία του Δασκαλάκη στο αρχικό σχήμα στέλνει τους Φλορέα και Κόντη στα δυο άκρα της άμυνας όπου θα κληθούν με τη σειρά τους να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τους πολύ γρήγορους Φαμπίνιο και Μποαβεντούρα.

Στο χώρο του κέντρου η παρουσία των Σατσιά, Μακρίδη, Φερναντές και Μιχαήλ θεωρείται δεδομένη και το ζητούμενο είναι ποιος θα είναι ο πέμπτος παίκτης που θα καλύψει λογικά την αριστερή πλευρά. Ο Πίντο συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα αφού μπορεί να δώσει και το ύψος που λείπει στη μεσαία γραμμή, ενώ σε περίπτωση που προτιμηθεί ο Έμερσον θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες εσωτερικές αλλαγές.

Εκτεθειμένοι και…
στην υπόθεση Μιροσάβλεβιτς

Όταν η έννοια κάποιων είναι να «δίνουν» στα μέσα ενημέρωσης τις υποτιθέμενες κλειστές μεταγραφές είναι αναπόφευκτο να μην λαμβάνονται υπόψη βασικά πράγματα όπως το κατά πόσο ο κάθε Μιρισάβλεβιτς δικαιούται να αγωνιστεί. Όπως προέκυψε ο Σέρβος δεν μπορεί να εξασφαλίσει πιστοποιητικό ανεργίας και το ψάξιμο συνεχίζεται.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
Ο σύνδεσμος αποφάσισε να κινηθεί σε ρυθμούς ντέρμπυ από νωρίς και έτσι την Παρασκευή θα δώσουμε μαζικά το παρών μας στον Αρχάγγελο για να δείξουμε σε παίκτες και προπονητή ότι τους στηρίζουμε. Όλοι στη προπόνηση της Παρασκευής για να κλείσουμε τα στόματα αυτών που μας θέλουν διχασμένους.

Σχετικά με το παιχνίδι, δεν θα υπάρχουν λεωφορεία αφού από φέτος τα οχήματα που μας εξυπηρετούσαν τόσα χρόνια έχουν αποσυρθεί από την κυκλοφορία. Γι αυτό το λόγο, το Σάββατο στις 5:00 μ.μ., θα συναντηθούμε όλοι στο Φαν Κλαμπ για να ξεκινήσει αυτοκινητοπομπή προς τη Λάρνακα. Όπως και πέρσι με την ΑΕΛ στην Λεμεσό, έτσι και αυτό το Σάββατο, θα πάμε όλοι μαζί όπως εμείς ξέρουμε.

Στο γήπεδο, μετά από απόφαση της αστυνομίας, οι οπαδοί μας θα πρέπει να παρκάρουν πίσω από τη Νότια κερκίδα (κερκίδα φιλοξενουμένων).

Όλοι λοιπόν στο χώρο στάθμευσης που μας αναλογεί, πίσω από την κερκίδα μας.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού το Φαν Κλαμπ θα παραμείνει ανοικτό για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, όσοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ-ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Σπύρος Σωτηρίου
Πρόεδρος ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

Apoel.net videos
Μέσα στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης της ιστοσελίδας βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε την αποκλειστική συνεργασία του apoel. net με την ιστοσελίδα filmakia.com. Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι να δώσει την ευκαιρία στους χιλιάδες οπαδούς μας να βλέπουν μέσω της ειδικής σελίδας που έχει σχεδιαστεί videos που αφορούν το ΑΠΟΕΛ. Πέραν της παρακολούθησης όμως και όπως συμβαίνει με παρόμοια site, όπως το youtube όσοι επιθυμούν θα μπορούν να «ανεβάζουν» τα δικά τους video και να τα μοιράζονται με τους απανταχού οπαδούς μας. Κάντε κλικ εδώ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!