Η ώρα του Ζουέλα – Αποφάσεις δικαστικής

Τα δεδομένα έχουν ήδη προδιαγραφεί και ο Γιοβάνοβιτς διαμορφώνει το πλάνο του για τους επόμενους δυο αγώνες θεωρώντας ότι δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μπόρδα. Η απουσία του Ισπανού θεωρείται δεδομένη στον αγώνα με την Πάφο αφού η δικαστική αρνήθηκε να εξετάσει την περίπτωση της ένστασης μας αλλά και όταν αυτή εξεταστεί και γίνει αποδεκτή την ερχόμενη Πέμπτη, ο Μπόρδα μάλλον δεν θα αγωνιστεί ούτε στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ο φόβος έστω και μιας έστω αβάσιμης ένστασης για παράνομη συμμετοχή του Ισπανού από πλευράς του Κάκου, αναγκάζει την ομάδα μας να πάρει προληπτικά μέτρα που δεν θα διαταράξουν την ηρεμία και τη συγκέντρωση στο στόχο που είναι το πρωτάθλημα.

Με αυτά τα δεδομένα ο Ζουέλα θα πάρει θέση βασικού στους επόμενους αγώνες. Ο παίκτης που αμφισβητήθηκε και ακόμα αμφισβητείται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο πέρασε διάφορες φάσεις στη μέχρι σήμερα παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ και θα πρέπει αυτή τη φορά να ανταποκριθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Η μέτρια παρουσία του στους αγώνες της Ευρώπης και στη συνέχεια ο τραυματισμός του αλλά και προσθήκη Καρυπίδη είχαν σαν αποτέλεσμα να έχει λίγα λεπτά συμμετοχής.

Όταν κλήθηκε να αγωνιστεί σαν αλλαγή στον αγώνα με τον Απόλλωνα λόγω τραυματισμού του Μπόρδα ήταν θετικός κάτι που έγινε και στον επόμενο αγώνα όταν αγωνίστηκε σαν βασικός εναντίον της Ομόνοιας.

Την Κυριακή στην Πάφο θα βρεθεί και πάλι δίπλα από τον Καρυπίδη και η απόδοση του θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να διατηρήσουμε ανέπαφη την εστία και να επιστρέψουμε νικητές. Η επάνοδος του σε έναν αγώνα όπου μπορεί να θεωρηθεί διαχειρίσιμος θα τον βοηθήσει να παρουσιαστεί πανέτοιμος για την μεγάλη μάχη με την Ανόρθωση όπου πρέπει να μασά σίδερα.

Αποφάσεις δικαστικής

Ο φόβος της ένστασης από Πάφο ή και Ανόρθωση εξηγεί γιατί πρακτικά δεν έχει και μεγάλη σημασία το γεγονός ότι η δικαστική δεν εξέτασε την περίπτωση Μπόρδα. Η άρνηση της πάντως να εξετάσει καν το θέμα πρέπει να προβληματίσει τη διοίκηση καιπροβληματισμός δεν σημαίνει σπασμωδικές αντιδράσεις και κλαψούρισμα.

Η δικαστική όμως εξάντλησε την αυστηρότητα της στην περίπτωση της ομάδας φουτσαλ στην οποία επέβαλε ποινή αποκλεισμούς έδρας για 3 αγώνες. Η εντύπωση που επικρατεί στη διοίκηση Ποταμίτη και όχι μόνο είναι ότι τα αρμόδια όργανα της ΚΟΠ κυνηγούν το συγκεκριμένο τμήμα από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του.

Εντύπωση προκαλεί και η ποινή αποκλεισμού του Μιχαλάκη Ραφαήλ με 3 αγωνιστικές γιατί μετά το τέλος του αγώνα με την Αεκ, εξύβρισε τον Ολλανδό αρχιδιαιτητή!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!