Η ώρα του Ιωάννου;

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: εκτιμάται ότι ο τραυματισμός του Αντωνιάδη στον αγώνα με την Παρί θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα διάστημα 3 εβδομάδων. Ο Ρίισε που ήρθε πριν δύο μήνες στην ομάδα δείχνει να είναι ακόμα σε ανησυχητικό βαθμό ανέτοιμος, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στον τελευταίο αγώνα του Champions League. Ο Νορβηγός σε ένα ιδανικό σενάριο προορίζεται για βασικός αλλά αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό γεγονός που υποχρεώνει τον Δώνη να αξιολογήσει εναλλακτικές επιλογές. Είναι κάπου εδώ που επανέρχεται η περίπτωση του Νικόλα Ιωάννου. Ο νεαρός που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και σε κάποια φιλικά ίσως κληθεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στους αγώνες που ακολουθούν αρχίζοντας από τον αυριανό.

Ο Ιωάννου όπως και οι άλλοι 2-3 νεαροί Κύπριοι έχουν τρομερή ανάγκη να πάρουν ουσιαστικό χρόνο προσοχής σε κάποιους αγώνες αφού οι συμμετοχή τους στις προπονήσεις δεν αρκεί για να δείξουν αν και πόσο μπορούν να βοηθήσουν.

Το θέμα με τον Ιωάννου είναι ότι όποτε και αν αγωνιστεί θα είναι η πρώτη φορά μετά από μήνες γεγονός που επηρεάζει την ετοιμότητα που πρέπει να έχει. Θυμίζουμε ότι και ο Πιέρος κλήθηκε από το πουθενά να πάρει χρόνο συμμετοχής και να δώσεις λύσεις και υπό τις περιστάσεις τα πήγε πολύ καλά.

Μια άλλη παράμετρος που φαίνεται ότι απασχολεί τον προπονητή μας είναι ότι στο διάστημα που θα λείψει ο Αντωνιάδης, θα πρέπει να έχει εναλλακτική επιλογή πέραν του Ρίισε και αυτό δεν μπορεί να συμβεί δια μαγείας, οπότε σε κάποια φάση θα πρέπει να βγει και ο Ιωάννου από τη ναφθαλίνη!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!