Η ώρα του Κλουκόφσκι

Η λίγο πολύ αναμενόμενη εξέλιξη του τραυματισμού του Αλεξάνδρου ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, δίνει την ευκαιρία στον Κλουκόφσκι να βγει από τη ναφθαλίνη. Ο Καναδός διεθνής ακόμα και πριν περάσει την ταλαιπωρία με τους πυρετούς που τον άφησε εκτός ομάδας με Απόλλωνα και Ομόνοια δεν είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιοβάνοβιτς. Αν και ήρθε στην ομάδα με τις καλύτερες συστάσεις το ότι δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού έδωσε αφορμές για διαφόρων ειδών σχόλια που περιστρέφονται γύρω από την ποιότητα των φετινών μεταγραφών. Η αλήθεια είναι ότι κανένας μας δεν μπορεί να είναι απόλυτος για τις ικανότητες του Κλουκόφσκι αφού το δείγμα γραφής του είναι πολύ μικρό. Ο Καναδός αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός στον αγώνα με την Μπακού όπου όλη η ομάδα δεν βλεπόταν και με την Αλκή.

Με την αποχή του Αλεξάνδρου να υπολογίζεται στις 4-5 εβδομάδες ο Κλουκόφσκι όταν με το καλό επιστρέψει υγιής από τον Καναδά, θα πάρει θέση βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας. Παρόλο που δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες το γεγονός ότι οι επόμενοι αγώνες δεν θεωρούνται ντέρμπι φωτιά πρέπει να τον βοηθήσουν να ανταποκριθεί στο βαθμό που θέλουμε όλοι.

Ο Κλουκόφσκι σκιαγραφείται ως ένας ολοκληρωμένος ακραίος αμυντικός που μπορεί πέραν του να αμυνθεί σωστά και καλά να δώσει ουσιαστικές βοήθειες και στον οργανωτικό τομέα. Με την ομάδα να πονά και στους δυο τομείς αναμένουμε να δούμε αν πράγματι ο Καναδός έχει αυτά τα στοιχεία.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!