Η ώρα του κόσμου

Ο κυριακάτικος αγώνας είναι από αυτούς που η μαζική και έντονη παρουσία του κόσμου μπορεί να αποδειχτεί βαρόμετρο στην εξέλιξη του αγώνα. Απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να έχει βαθμολογικό κέρδος και θα αμύνεται μαζικά και όταν ακόμα δεχτεί το πρώτο γκολ, η πίεση του κόσμου πρέπει να παίξει καταλυτικό ρόλο. Έχει γίνει συνήθειο πλέον να αγωνιζόμαστε βράδυ και με τηλεοπτική κάλυψη αφού έτσι προστάζουν τα συμφέροντα της LTV . Με αυτά τα δεδομένα ο κόσμος καλείται να κάνει τη θυσία να πάει στο γήπεδο και να δείξει ότι εκτιμά της προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και της τεχνική ηγεσίας.

Η ΑΕΠ δεν είναι εύκολος αντίπαλος και αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα που προσπαθεί να περάσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους παίκτες του αλλά και δημόσια. Η απώλεια του πρώτου γύρου και ο τρόπος που ήρθε μιλούν εξάλλου από μόνα τους. Το 2-2 ακόμα πληγώνει και κάνει πολλούς να σκέφτονται πως θα ήταν τα δεδομένα αν δεν πετούσαμε τους συγκεκριμένους βαθμούς ενώ προηγούμασταν στο σκορ με δυο τέρματα διαφορά.

Η προσοχή λοιπόν στρέφεται αποκλειστικά στο συγκεκριμένο αγώνα αφού η Ομόνοια μπορεί να περιμένει. Στον αγωνιστικό τομέα το μοναδικό πρόβλημα είναι η απουσία του Μπίδη λόγω καρτών αφού ο Νεκτάριος προπονήθηκε χτες κανονικά και έδειξε ιδιαίτερα ορεξάτος και έβγαλε την προπόνηση χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο Πάουλο Κόστα θα πάρει λογικά τη θέση του Μπίδη στο αρχικό σχήμα ενώ παρά την ετοιμότητα τους οι Κοσόφκσι και Σεγκιρί μάλλον θα μείνουν στον πάγκο με την προοπτική να πάρουν λεπτά συμμετοχής.

Οι Μοραίς, Πουρσαϊτίδης και Χατζί βρίσκονται στο όριο καρτών και ο προπονητής άφησε να νοηθεί ότι δεν σκέφτεται να τους προστατεύσει αλλά σίγουρα και οι ίδιοι ξέρουν τα δεδομένα και ίσως να προσαρμοστούν σε αυτά. Κατά τα άλλα ίσως υπάρξουν και κάποιες άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα με τον Σατσιά να διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!