Η ώρα του Μπελάϊτ;

Η απουσία του Μαρσίνιο είναι ένας από τις δυο περιπτώσεις τραυματισμών που πραγματικά αναγκάζουν τον Γιοβάνοβιτς να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του ενόψει του αυριανού αγώνα. Όπως γράφτηκε Γιάχιτς και Μπελάϊτ διεκδικούν τη θέση του Βραζιλιάνου μέσου και εμείς σήμερα θα σταθούμε λίγο περισσότερο στον Τυνήσιο. Ο Μπελαϊτ έκλεισε προ δεκαημέρου ένα τρίμηνο στον ΑΠΟΕΛ αφού ήταν μια από τις τρεις μεταγραφές της ιστορικής 31ης Αυγούστου. Η απόκτηση του κρίθηκε αναγκαία αφού εντοπίστηκε η ανάγκη παρουσίας ενός παίκτης που θα μπορούσε να δώσει λύσεις στον οργανωτικό τομέα και ιδιαίτερα απέναντι σε κλειστές άμυνες. Παρατηρήθηκε επίσης μεγάλη εξάρτηση στον Μαρσίνιο επίσης για τις συγκεκριμένες ανάγκες ο οποίος παραδοσιακά χρειάζεται περισσότερο χρόνο από τους υπόλοιπους για να επανέλθει στην ομάδα μετά από τραυματισμούς.

Η παρουσία του Μπελαϊτ μέχρι στιγμής μπορεί να θεωρηθεί τυπική όσον αφορά το χρόνο συμμετοχής αλλά ήταν αρκετή για να δείξει ότι ξέρει τα μυστικά της μπάλας και της θέσης στην οποία αγωνίζεται. Αν και του λείπουν παιχνίδια δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι αύριο ο Μπελαϊτ μπορεί να βοηθήσει έτσι ώστε να περάσουν απαρατήρητες οι απουσίες των Βραζιλιάνων της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Η ικανότητα του να κρατήσει μπάλα και να την στείλει την μπάλα εκεί που πρέπει την κατάλληλη στιγμή είναι σημαντικά στοιχεία που θα έχουν θετική επίδραση και πάνω στον Σολάρι ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης. Δεν ξεχνάμε επίσης και το φαρμακερό σουτ του Τυνήσιου..

Ο Γιοβάνοβιτς στο τέλος της ημέρας είναι αυτός που γνωρίζει καλύτερα όλα τα δεδομένα οπότε εμείς εικάζουμε και αναμένουμε τις αυριανές του αποφάσεις.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!