Η ώρα του Σαντίν

Η επιβεβαίωση ότι ο Μαντούκα θα χάσει τον κρίσιμο αγώνα με την Ανόρθωση θέτει σε εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο το οποίο αφορά άμεσα τον Σαντίν. Όπως είδαμε και στον αγώνα με τον Ερμή ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που προτιμήθηκε ως παρτενέρ του Ντε Βινσέτι στο 4-4-2 που εφάρμοσε σε έναν ακόμα αγώνα ο Δώνης. Είναι γεγονός ότι ο κόσμος περίμενε και περιμένει πολύ περισσότερα από τον Σαντίν. Ο μικρόσωμος επιθετικός  δείχνει να χρειάζεται περισσότερο χρόνο προσαρμογής από ότι ανέμεναν οι ανυπόμονοι οπαδοί μας αλλά μέσα από τις κινήσεις του δείχνει ότι ξέρει τα μυστικά της θέσης του σέντερ φορ.

Η πολύ καλή συνεργασία και αποτελεσματικότητα των Μαντούκα και Ντε Βινσέτι άφησαν στον πάγκο τον Σαντίν στους τελευταίους αγώνες αλλά την Τετάρτη θα τον δούμε στο αρχικό σχήμα. Το ζητούμενο είναι να φτάσει η μπάλα σε αυτόν εντός της περιοχής αφού εκεί είναι επικίνδυνος αφού μπορεί να δημιουργήσει και να τελειώσει φάσεις.

Το γκολ είναι σε μεγάλο βαθμό και θέμα ψυχολογίας και παρά το ότι ο Σαντίν σκόραρε ήδη μια φορά υπάρχει η πίεση για να σκοράρει σχεδόν όποτε αγωνίζεται. Το αγωνιστικό στυλ της ομάδας με τους Μπενασούρ, Αλωνεύτη και Ντε Βινσέτι στο αρχικό σχήμα φαίνεται να βολεύει τον Σαντίν και το ζητούμενο είναι να βρεθεί η σωστή χημεία ανάμεσα σε όλους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!