Θέλει και θα επιδιώξει ψήφο εμπιστοσύνης

Το ΑΠΟΕΛ βρήκε τρόπο να στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας αφού ήταν αναπόφευκτο η χτεσινή ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά. Ενώ το ζητούμενο ήταν η επίσημη αντίδραση του Κυριάκου Ζιβανάρη, προέκυψε η τοποθέτηση του Πρόδρομου Πετρίδη ότι το ΑΠΟΕΛ δεν θα μείνει ακέφαλο σε περίπτωση που ο νυν πρόεδρος υλοποιήσει την προτροπή για παραίτηση που εξέφρασαν οι οργανωμένοι. Κάτι τέτοιο όμως δε φαίνεται ότι θα γίνει αφού το πλάνο του προέδρου της εταιρείας και των στενών συνεργατών του είναι να ζητήσουν ψήφο εμπιστοσύνης και βοήθεια από όσους θέλουν να την προσφέρουν. Αυτό θα γίνει διαμέσου μιας άτυπης γενικής συνέλευσης αφού με οποιοδήποτε άλλο τρόπο η όλη διαδικασία θα καθυστερήσει κάτι που δεν θέλει η διοίκηση ενόψει και του ντέρμπι με την Ομόνοια.

Αν λοιπόν ο Ζιβανάρης και οι συνεργάτες του πείσουν τους μεγαλομετόχους ότι είναι σε θέση να οδηγήσουν την ομάδα μας σε καλύτερες μέρες αναμένεται να πάρουν το ΟΚ να συνεχίσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς αφού δεν θα υπάρχει λόγος να πραγματοποιηθεί εκλογική συνέλευση στις αρχές του 2009 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Το ζητούμενο όμως δεν είναι η ψήφος εμπιστοσύνης αφού κάτι τέτοιο έγινε παλαιότερα και με άλλες διοικήσεις που είχαν εκ των προτέρων την μη στήριξη της μάζας. Αυτό που έχει τεράστια σημασία είναι να υπάρξει σωστή ενημέρωση και ειλικρινής προθέσεις ανάμεσα σε όλους αφού εδώ και καιρό ο Ζιβανάρης λειτουργεί κάτω από συνεχή αμφισβήτηση. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να χρεώνει ο οποιαδήποτε τα όσα αρνητικά συμβαίνουν στον Πρόδρομο Πετρίδη επειδή γνωρίζει τη θέληση του για επιστροφή στα διοικητικά.

>

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα αφού οι λανθασμένοι χειρισμοί του διοικητικού συμβουλίου έφεραν το διχασμό και τη διάσταση απόψεων, πρώτα σε αυτό και μετά στον κόσμο και τους εξωδιοικητικούς.

Δεν θα πούμε περισσότερα στο παρών στάδιο αναμένοντας τις εξελίξεις και τη διάθεση όλων για πραγματικό διάλογο που θα οδηγήσει την ομάδα μας στο σωστό δρόμο, τον οποίο κατά την άποψη μας έχουμε χάσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!