Θέλει να μείνει ο Τζιμπούρ

Η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν η αφορμή για να αρχίσει να επανέρχεται στο επίκεντρο των συζητήσεων το θέμα του προγραμματισμού και των αλλαγών που θα γίνουν στο ρόστερ. Το σκηνικό είναι γνωστό και δεν πρέπει να εκπλήσσει αφού κανένας ποδοσφαιριστής δεν θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα μας έστω και αν κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο. Μια σοβαρή εκκρεμότητα είναι αυτή του Ραφικ Τζιμπούρ του οποίου το όνομα παίζει κάθε τρεις και λίγο στα ελλαδικά μέσα λόγω της Αεκ. Ο τρομοκράτης μίλησε ψες για το θέμα και ήταν πιο ξεκάθαρος από ποτέ για τις προθέσεις του αναφέροντας τα εξής: «Περνώ ωραία, είμαι ευχαριστημένος και θέλω να μείνω. Εκτιμώ την ιδιαίτερη και ειλικρινή σχέση με το πρόεδρο».

O Αλγερινός με αυτό τον τρόπο έκανε ξεκάθαρο ότι τα όσα γράφονται για επιστροφή του στην Αεκ δεν αποτελούν προτεραιότητα του αλλά εναλλακτικό σενάριο αν στραβώσει κάτι με τον ΑΠΟΕΛ. Πως θα μπορούσε εξάλλου να γυρίσει την πλάτη στην Ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας μας αλλά και το ότι είναι ευχαριστημένος με τα πάντα στην ομάδα μας.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά το θέμα παραμονής ή όχι του Τζιμπούρ δεν έχει να κάνει τόσο με τις προθέσεις του ιδίου και του Μαντούκα αλλά και με τους οικονομικούς όρους της πιθανής παραμονής. Ο παίκτης έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον πρόεδρο αλλά αυτή από μόνη της ίσως να μην αρκεί αν οι δυο πλευρές έχουν χάσμα στο οικονομικό. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν αμέσως μετά την επίσημη στέψη της Κυριακής.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!