Θέλει τον Nafiu και στον ΑΠΟΕΛ

Ο Tόρστεν Φίνκ προγραμματίζει τον ΑΠΟΕΛ του σήμερα αλλά και του αύριο με βάση τα όσα προκύπτουν και αφορούν την πιθανή έλευση ενός 20χρονου ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας. Πρόκειται για τον Σκοπιανό Valmir Nafiu ο οποίος αν αποκτηθεί θα μπορεί να εγγραφεί άμεσα στην ομάδα στον κατάλογο Β αφού είναι κάτω των 21.

Ο Νafiu θεωρείται σπουδαίο ταλέντο που ανιχνεύθηκε προ τριετίας από τους σκάουτερ της Μπαρτσελόνα οι οποίοι τον κάλεσαν για να περάσει από δοκιμαστικά προκειμένου να ενταχθεί στη Μασια. Αυτό δεν έγινε επειδή η Basel του Φινκ του πρότεινε συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο αποδέχτηκε μόλις έγινε 18.

Στην Ελβετική ομάδα δεν αγωνίστηκε καθόλου στην πρώτη ομάδα παρά τη θετική άποψη του νυν προπονητή μας αφού δεν ήταν έτοιμος σε τόσο νεαρή ηλικία για να πάρει το βάπτισμα του πυρός. Το 2012 Ο Nafiu ακολούθησε τον Φινκ στο Αμβούργο όπου αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα ενώ τον Οκτώβριο της περασμένης χρονιάς έκανε το ντεμπούτο του στην Bundesliga.

Πρόκειται για ένα τεχνίτη και ταχύ ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως επιθετικός τόσο στον κεντρικό άξονα όσο και στα άκρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!