Θέλουμε και μπορούμε

Ο Γιόστ Μπρόερς ενημερώνει και στην Ολλανδία για τα πλάνα και θέληση της κυβέρνησης για να κατακτήσει το πρωτάθλημα η ομόνοια, αλλά για ακόμα μια αγωνιστική η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ο Ολλανδός παίκτης μας σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα (www.nos.nl) τις οποίες αναδημοσίευσε το sigmalive είπε το αυτονόητο, ενώ δεν ξέχασε και τον πρόεδρο της δικαστική επιτροπής. Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να πετύχει ακόμα τρεις νίκες που θα τις επιτρέψουν να παραμείνει στην πρώτη θέση.

Η αποστολή μας δεν είναι καθόλου εύκολη αλλά από τη στιγμή που φτάσαμε μέχρι εδώ όλοι παραδέχονται ότι μπορούμε. ΑΕΚ, Ανόρθωση και ΑΠΕΠ είναι κατά σειρά οι αντίπαλοι μας στους τελευταίους τρεις αγώνες και η σκέψη όλων είναι προς το παρών στην ομάδα της Λάρνακας. Η ΑΕΚ βρίσκεται με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία και το Σάββατο στο ΓΣΖ θα δώσει την τελευταία της μάχη. Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι τέτοιο που διευκολύνει Ανόρθωση και Ομόνοια αφού θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ μετά από εμάς και όταν θα έχει υποβαθμιστεί και μαθηματικά.

H νίκη επί του Ατρόμητου επιβεβαίωσε το βάθος της ομάδας μας αφού παρά τις απουσίες των λεγόμενων βασικών η ομάδα συνδύασε καλή απόδοση με αποτελεσματικότητα. Μοναδικό αρνητικό στοιχείο ήταν και αυτή τη φορά η παρουσία του κόσμου που δεν ξεπέρασε τις 4 χιλιάδες. Η πραγματικά άσχημες καιρικές συνθήκες έπαιξαν καταλυτικό ρόλο αφού επηρέασαν κάποιες χιλιάδες από το να πάνε στο γήπεδο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!