Θέλουμε και μπορούμε

Σε λίγες ώρες η ομάδα μας καλείται να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος. Ο αγώνας με την Ομόνοια ίσως κρίνει τα πάντα αφού με νίκη η διαφορά θα αυξηθεί στους οκτώ βαθμούς. Πάθος και καλή απόδοση είναι τα στοιχεία που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη αφού μπορεί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κάποιων να μας βολεύει και η ισοπαλία, αλλά το πλάνο του προπονητή μας κάθε άλλο από τέτοιο θα είναι. Ο κόσμος με τη σειρά του περιμένει εδώ και μέρες με αγωνία και αποφασιστικότητα το νέο ραντεβού με τους κινέζους. Το sold out έγινε σε χρόνο ρεκόρ γεγονός που δείχνει πολλά. Η δίψα και η αποφασιστικότητα να κλείσουμε μια και καλή τα στόματα των αρνιών είναι μεγάλη τόσο ανάμεσα στον κόσμο όσο και στους παίκτες μας.

Στον αγωνιστικό τομέα τα προβλήματα είναι γνωστά και αφορούν τον τραυματία Χαραλαμπίδη και τον τιμωρημένο Χατζί. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα με ενισχυμένη τη μεσαία γραμμή αφού σε αυτή τη γραμμή θα κριθεί ο ρυθμός του αγώνα και ποια ομάδα θα τον επιβάλει. Μοράις, Μιχαήλ, Κοσόφσκι και Αλεξάνδρου θεωρούνται οι σίγουροι και η άλλη θέση αναμένεται να παιχτεί ανάμεσα στους Πίντο και Μιροσάβλιεβιτς. Η άλλη θέση που ο κόσμος αναμένεται να δει την απόφαση του προπονητή λόγω απουσίας του Χατζί είναι αυτή του αριστερού μπακ με τον Ηλία να έχει ένα προβάδισμα έναντι του Φλορέα. Στην κορυφή της επίθεσης μάλλον θα δούμε τον Ονουάτσι κάτι που αν γίνει θα αφήσει στον πάγκο αλλά έτοιμο να δώσει λύσεις τον Ζεβλάκοφ.

Η ομάδα μας καλείται να εξουδετερώσει τους παίκτες στους οποίους εξαρτάται η ανάπτυξη των κινέζων σε τεράστιο βαθμό με τον Αλωνεύτη να είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση, ενώ εξίσου σημαντικό είναι να μπορέσουμε να οργανωθούμε σωστά. Σε αυτό η παρουσία του Κοσόφσκι θεωρείται σημαντική αφού αν μπορέσει να είναι απειλητικός θα ανοίξουν οι διάδρομοι και από την πλευρά του Νεκτάριου.

Άρχισαν τα ρεζιλίκια
Τα ξακουστά play offs του K ουτσοκούμνη και όσων γίνονται πλουσιότεροι μέσα από αυτά περιλαμβάνουν και την ΑΕΛ η οποία μετά την εξοντωτική προσπάθεια της να αποσπάσει ισοπαλία στον μεταξύ μας αγώνα, φανερώνει πλέον ότι θα αγωνίζεται επιλεκτικά. Έτσι εναντίον της Ανόρθωσης δόθηκε τόπος στα νιάτα ενώ το πιο μεγάλο σκύψιμο θα γίνει σε λίγες μέρες όταν αντίπαλος θα είναι η ομάδα της κυβέρνησης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!