Θέλουμε και μπορούμε

Η μεγάλη ώρα του ΑΠΟΕΛ έφτασε. Στις 9.45 το βράδυ η ομάδα μας έχει ραντεβού με την ιστορία και καλείται να φανεί συνεπής έχοντας ασπίδα το σκορ του πρώτου αγώνα και όχι μόνο. Οι παίκτες μας με την καθοδήγηση της τεχνικής ηγεσίας και 1500 περίπου ηρωικούς οπαδούς θα δώσουν την μεγάλη μάχη για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Στην Κύπρο οι χιλιάδες υπόλοιποι θα καρφωθούν μπροστά στις τηλεοράσεις ελπίζοντας ότι το τελικό σφύριγμα θα βρει την ομάδα μας στον 4 ο προκριματικό του Champions League. H αυτόματη συμμετοχή μας στους ομίλους του europa league κάτι που αν συμβεί θα αποτελέσει επίτευγμα καθώς και τα οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν κάνουν τους πάντες να ξεχνούν την ανάγκη διάκρισης στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η αποστολή μας δε θα είναι εύκολη αφού αν στις εκτιμήσεις του Γιοβάνοβιτς για μια διαφορετική προς το καλύτερο Παρτιζάν προσθέσουμε και τις δηλώσεις των αντιπάλων, μπορούμε να καταλάβουμε τι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Όποιος μας υποτιμήσει θα κάνει τεράστιο λάθος και ίσως εδώ να κρύβεται μια αθέατη παράμετρος αφού οι Σέρβοι θεωρούν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα προϊόν της δικής τους μέτριας απόδοσης.

Καλή απόδοση, αποτελεσματικότητα, καθαρό μυαλό και τύχη είναι τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να γράψουμε ιστορία. Η διάταξη 4-5-1 και οι όποιες παραλλαγές της απαιτούν πολύ καλή λειτουργία της μεσοαμυντικής γραμμής έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η πίεση που θα εξασκήσει η Παρτιζάν. Οι δηλώσεις των αντιπάλων επιβεβαιώνουν ότι η πίεση αυτή θα είναι έντονη τα πρώτα 20 λεπτά αφού θέλουν οπωσδήποτε να σκοράρουν στο διάστημα αυτό. Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος και τα οφέλη εάν αποτρέψουμε κάτι τέτοιο. Η παράμετρος τύχη είναι κάτι που επίσης χρειαζόμαστε. Δεν πρόκειται από το πουθενά να γίνουμε Ανόρθωση αλλά θα πρέπει να φανούμε τυχεροί.

Προβλέψεις για το αρχικό σχήμα μπορούν να γίνουν και η πιο εύκολη είναι να πούμε ότι θα δούμε την εντεκάδα του πρώτου αγώνα. Ίσως όμως να υπάρξουν 1-2 αλλαγές αφού οι Σατσιάς και Αλεξάνδρου ίσως μπορέσουν να βοηθήσουν πιο αποτελεσματικά στο πλάνο που θα εφαρμόσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μέχρι τότε αναμονή και υπομονή για όλους μας…

______________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ 90′ ΛΕΠΤΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!