Θέλουμε και μπορούμε

Το ΑΠΟΕΛ ξέχασε πότε κέρδισε για τελευταία φορά δύο συνεχόμενους αγώνες ενώ μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα δεν κερδίσαμε σε εκτός έδρας αγώνα. Οι απώλειες βαθμών με Παραλίμνι και ΑΕΠ αντισταθμίστηκαν με τις νίκες επί των δυο βασικών μας ανταγωνιστών και πλέον το ζητούμενο είναι η περίφηνη σταθερότητα. Το ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει σήμερα στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Η νίκη αποτελεί τον μοναδικό στόχο αφού μόνο έτσι θα μπορέσουμε να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή και παράλληλα να αποδείξουμε ότι μάθαμε από τα λάθη μας. Όλοι αναγνωρίζουν ότι η απόστολή δεν θα είναι εύκολη. Οι Λεμεσιανοί προσπαθούν να αναγεννηθούν και ο μεταξύ μας αγώνας είναι όπως κάθε χρόνο το πιο ισχυρό κίνητρο.

Τα θέλω τους δεν είναι αρκετά και είναι για αυτό που το ΑΠΟΕΛ πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμο από κάθε άποψη έτσι ώστε να τους σπρώξει ακόμα πιο κάτω στον βαθμολογικό πίνακα. Οι τέσσερις χιλιάδες οπαδοί μας που θα κάνουν το Τσίρειο έδρα μας απαιτούν πάθος αφού παικτες και τεχνική ηγεσία πρέπει να δείξουν ότι θέλουν τη νίκη περισσότερο από τους γηπεδούχους.

Το αγωνιστικό πλάνο δεν αναμένεται να έχει ουσιαστικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον αγώνα εναντίον της ομόνοιας. Από τι στιγμή που όλα δούλεψαν άψογα στο συγκεκριμένο αγώνα η σίγουρη αλλαγή είναι αυτή του τραυματία Ζόρχε τον οποίο θα αντικαταστήσει ο Γκριτσάροφ. Ζητούμενο για την αμυντική μας γραμμή είναι κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Χιώτη και να περιορίσει τον ταχύ Σεμέδο.

Τα ερωτηματικά των οπαδών αλλά και των μέσων ενημερώσης αφορούν τους Πουρσαϊτίδη και Τρισκόφσκι οι οποίοι επέστρεψαν με 180 λεπτά συμμετοχής στους αγώνες των Εθνικών. Ο Γιοβάνοβιτς πήρε λογικά την απόφαση του και σε λίγες ώρες θα την ξέρουμε. Θεωρούμε πάντως δύσκολο να δούμε τον Σολωμού βασικό εναντίον της παλιάς του ομάδας.

Η διάταξη με τον Αλμέδια στην κορυφή δεν πρόκειται να αλλάξει και το ζητούμενο θα είναι και αυτή τη φορά να έχει βοήθειες από όλους έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τα γκολ που θα φέρουν τη νίκη.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!