Θέλουμε και το Super Cup

Μπορεί η προσοχή όλων μας να είναι δικαιολογημένα στραμμένη στους αγώνες με τη Ζούλτε αλλά θέλουμε και το super cup. Ο τρίτος κατά σειρά σημαντικότητας εγχώριος θεσμός είναι σημαντικός αφού αν τον κατακτήσουμε θα στείλει την ομάδα μας με καλή ψυχολογία στους νέους αγώνες της χρονιάς. Το ερώτημα του αν θα κάνει πρόβα εντεκάδας ή αν θα θολώσει τα νερά ο Σέρτζιο ενόψει κατασκόπων είναι κάτι που θα απαντηθεί στην πράξη σε λίγες ώρες. Η ομάδας μας πάντως έδειξε μέσα από τους μέχρι στιγμής αγώνες ότι δεν είναι αρκετά δουλεμένη αφού της λείπει η απαιτούμενη ομοιογένεια.

Ντεμπούτο για τρεις

Η προσοχή όλων θα είναι στραμμένη και σε αυτούς που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα αφού το πλάνο προβλέπει να έχουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής και με τη Ζούλτε. Αναφερόμαστε στους Σιέρινταν, Βινίσιους και Καπράλ οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν είχαν συμμετοχή μέχρι στιγμής σε επίσημους αγώνες.

Ο τελευταίος κάνει μάχη με το χρόνο το τελευταίο δεκαήμερο προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος αφού αν και ο Ντα Σίλβα ανταποκρίθηκε ως αριστερό μπακ δεν παύει να θεωρείται από τον προπονητή ως λύση ανάγκης.

Σημαντική θεωρείται και η καλή λειτουργία της ομάδας με τον Σιέρινταν στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ιρλανδός είναι ποδοσφαιριστής που δείχνει ότι χρειάζεται παίκτη δίπλα του για να είναι αποτελεσματικός αλλά και ότι η μπάλα πρέπει να φτάσει σε αυτόν με συγκεκριμένο τρόπο μέσα στην περιοχή προκειμένου να τελειώσει φάσεις. Σήμερα θα πάρουμε ένα πρώτο δείγμα γραφής το οποίο έχουμε ανάγκη ως ομάδα να είναι θετικό.

Όσοι τον είδαν λένε ότι θα τρίβουμε τα μάτια, οπότε υπάρχει αγωνία να δούμε για πρώτη φορά και τον Βινίσιους. Ο νεαρός αναμένεται να πάρει θέση δίπλα από τον Μοράις εφόσον ξεκινήσει τον αγώνα. Και σε αυτή την περίπτωση το ζητούμενο για την ομάδα είναι να δείξει ότι έχει δουλευτεί αρκετά μέσα από τις προπονήσεις αφού πλέον οι επίσημοι αγώνες κρίνουν πάρα πολλά για το παρών και το μέλλον της ομάδας μας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!