Θέλουμε καλή κλήρωση

Παρόλο που κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις, μια ανάγνωση των υποψηφίων αντιπάλων της ομάδας μας θα επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν και με το παραπάνω ομάδες κατώτερου επιπέδου οι οποίες αποτελούν ιδανικούς αντιπάλους για τα paly offs του Europa League.. Η παταγώδης αποτυχία μας να προκριθούμε στον 4ο προκριματικό του Champions League πέρασε στο ντούκου γιατί υπάρχει ακόμα η διέξοδος του Europa League που θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι το πρεστίζ και τα οικονομικά δεδομένα του ΑΠΟΕΛ καθιστούν αναγκαία την πρόκριση στους ομίλους του Europa και είναι για αυτό που υπάρχει αγωνία για τη σημερινή κλήρωση.

H ανάγκη για καλή κλήρωση σχετίζεται και με την ανετοιμότητα που έδειξε η ομάδα μας στους αγώνες με την Μαρίμπορ. Μπορεί να υπήρξαν σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα φιλικά αλλά οι υποσχέσεις όλων για μια έτοιμη ομάδα ενόψει των αγώνων της χρονιάς διαψεύστηκαν.

Όπως προβλέπεται πριν το μεσημέρι θα γίνει και η προκλήρωση έτσι ο κατάλογος με τους πιθανούς αντιπάλους θα σμικρύνει σε βαθμό που θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα. Προς το παρών η αρχική λίστα των πιθανών αντιπάλων δείχνει ότι από τις 30 πιθανούς αντιπάλους μόνο 2-3 μπορούν να θεωρηθούν ανεπιθύμητοι.

Οι πιθανοί αντίπαλοί μας:

Kuban Krasnodar              Rus   9.266 Atromitos FC                    Gre   8.300 IF Elfsborg                       Swe   8.125 Maccabi Tel-Aviv               Isr   8.075 Molde FK                          Nor   7.835 Slovan Liberec                  Cze   7.745 Grasshoppers Z

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!