Θέλουμε να είναι το 25ο

Ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα το οποίο πρέπει με το τέλος του να καταλήξει στην τροπαιοθήκη μας. Η παντοκρατορία που θέλουμε να πετύχουμε στην Κύπρο επιβάλλει την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος ανεξαρτήτως της ευρωπαϊκής πρόκλησης και κόπωσης που θα φέρει η συμμετοχή μας σε ομίλους.

Η ομάδα μας ξενικά τον μαραθώνιο εν μέσω προβλημάτων που καθιστούν την έκβαση του αγώνα απέναντι στον Ερμή αμφίβολη. Οι απουσίες παικτών, η δυσκολία που δείχνει η ομάδα να αποδώσει καλά και τα αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες έφεραν την μουρμούρα έως και την αμφισβήτηση. Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις ο πρώτος που εισπράττει τη δυσφορία είναι ο προπονητής και είναι για αυτό που ο Πασιένσια πρέπει να βρει τον τρόπο να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη.

Μπορεί η σκέψη όλων να είναι στον αγώνα με την Αστάνα αλλά ταυτόχρονα όλοι αναγνωρίζουν ότι η βελτίωση του κλίματος επιβάλλει νίκη σήμερα έτσι ώστε να πάμε με καλή ψυχολογία την Τετάρτη.

Οι απουσίες των Βάντερ και Μακρίδη είναι σημαντικές αλλά απέναντι στον ανέτοιμο Ερμή όσοι αγωνιστούν πρέπει να βρουν τον τρόπο να πετύχουν το ζητούμενο. Αυτό ιδανικά δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και μια εμφάνιση που θα στείλει το μήνυμα ότι ο ΑΠΟΕΛ αργά αλλά σταθερά αρχίζει να ανεβάζει στροφές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!