Θέλουν Σλόβαν, οπαδοί και Δώνης

Όσο πλησιάζει η ώρα της κλήρωσης μεγαλώνει και η αγωνία όλων αφού οι αγώνες των Play offs θα κρίνουν αν θα γράψουμε ιστορία για Τρίτη φορά μέσα σε λίγα χρόνια. Το γκρουπ των πιθανών αντιπάλων είναι πλέον γνωστό και μέσα από αυτό έχουν γίνει ξεκάθαρες οι απόψεις όλων στην ομάδα μας. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η Σλόβαν Μπρατισλάβας θεωρείται ο πιο επιθυμητός αντίπαλος. Αυτό προκύπτει μέσα από τις σημερινές δηλώσεις του προπονητή μας αλλά και το σχετικό γκάλοπ της ιστοσελίδας μας. Ο Δώνης μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Ελλάδα, παρόλο που αρχικά είπε ότι δεν υπάρχουν προτιμήσεις στη συνέχεια δεν δίστασε να χρίσει την Σλόβαν ως την πιο προσιτή ομάδα.

Όσον αφορά το γκάλοπ του apoel.net περισσότεροι από 2700 οπαδοί μας έχουν λάβει μέρος μέχρι στιγμής με την πλειοψηφία (34%) να προτιμά την Σλόβαν. Η ανάγκη για εκδίκηση κάνει ντέρμπι τον ιδανικό αντίπαλο αφού το 32% θέλει την Μάριμπορ ενώ όπως αναμενόταν η Λέγκια θεωρείται η ομάδα που πρέπει να αποφύγουμε!

Οι σχετικές δηλώσεις του Δώνη

«Το πιστεύουμε. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος θα έχουμε τουλάχιστον 50% πιθανότητες. Δεν υπάρχουν προτιμήσεις μιας και μιλάμε για παρόμοιες ομάδες. Οι Άαλμποργκ και Μάλμε από τη Βόρεια Ευρώπη, η Λέγκια που έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση αποκλείοντας την Σέλτικ, η Μάριμπορ που είναι πιο γνωστή σε εμάς γιατί μας απέκλεισε πέρυσι και η Σλόβαν Μπρατισλάβας, που μοιάζει η πιο προσιτή ομάδα. Τις έχουμε παρακολουθήσει όλες και περιμένουμε την κλήρωση».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!