Θέμα χρόνου αλλά να μην παρασυρθούμε

Ποιος και πως μπορεί να μας στερήσει την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος; Κανείς, αφού ο κακός ΑΠΟΕΛ είναι ο μόνος μας αντίπαλος. Ακόμα και αυτόν όμως τον διαχειριζόμαστε πολύ καλά ή τουλάχιστον καλύτερα από οποιανδήποτε άλλη ομάδα. Κάπως έτσι κύλησε και η 24η αγωνιστική αφού η νίκη επί της Δόξας έφερε για πρώτη φορά φέτος τη διαφορά από την ομόνοια στους 9 βαθμούς. Η νίκη μας ήταν δύσκολη αλλά δίκαιη αφού η υπομονή και επιμονή των ποδοσφαιριστών στο τέλος έφερε το χρυσό γκολ. Όσο και αν δεν θέλουν κάποιοι να το συσχετίσουν το άκουσμα της ισοφάρισης στο ΓΣΠ ήταν ένα ισχυρό κίνητρο για όλους μας στο Μακάρειο και όταν ο Αλμέδια άνοιξε τα φτερά του πετάξαμε όλοι στο +9. Ο ΑΠΟΕΛ όχι μόνο κρατά τη τύχη του στα χέρια του αλλά δείχνει με τη σταθερότητα και την ικανότητα του να διαχειρίζεται σωστά τα διάφορα προβλήματα πως η επίσημη στέψη είναι θέμα χρόνου. Αυτό φυσικά κρύβει παγίδες και είναι για αυτό που δεν πρόκειται να ακούσουμε ποτέ από επίσημη χείλη οτιδήποτε σχετικό.

Όπως όλα δείχνουν η ομάδα μας θα πάει στα play offs με μια βαθμολογική διαφορά που την καθιστά κάτι περισσότερο από φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Γιοβάνοβιτς πρώτος και καλύτερος έστειλε από χτες το μήνυμα ότι οι αγώνες που ακολουθούν με Ολυμπιακό και Αελ θα είναι το ίδιο δύσκολοι αφού θέλει να κρατά τους ποδοσφαιριστές του και όχι μόνο στην πρίζα. Όλη η Κύπρος με ανάμεικτα αισθήματα θεωρεί ότι η ομάδα μας είναι ήδη η πρωταθλήτρια και μέχρι να επιβεβαιωθεί αυτό και μαθηματικά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Από την άλλη η κατάντια του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του ακελ δεν μπορεί να μας αφήσει να προσηλωθούμε στα δικά μας. Οι δαπάνες εκατομμυρίων μέσω κρατικών κονδυλίων προς την ομόνοια δεν έχουν το απαιτούμενο αποτέλεσμα και ο Χριστόφιας και οι από κάτω του θα πρέπει να προβληματιστούν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!