Θαυμασμός για ΑΠΟΕΛ, αηδία για το παράρτημα

Η ομάδα μας ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις και η νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου μας έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η επικράτηση θεωρήθηκε ακόμα και από τους ανεξάρτητους παρατηρητές ως δίκαιη γεγονός που δείχνει την ανωτερότητα της ομάδας η οποία χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο πήρε το ζητούμενο. Η μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν άψογη και αν εξαιρέσουμε τη φάση στο 75′ με τη διπλή ευκαιρία του αντιπάλου δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι δεν κινδυνέψαμε καθόλου.

Η χαρά της νίκης ήταν πελώρια αφού για δεύτερη φορά φέτος κερδίζουμε την πολυδιαφημισμένη ομόνοια. Η διοίκηση του παρατήματος έπρεπε να βρει τρόπο για να καλύψει την αγωνιστική τους ανυπαρξία και ο Τρύφωνος είναι το εξιλαστήριο θύμα. Τα όσα δηλώνουν στην προσπάθεια τους να στρέψουν την προσοχή όλων στη διαιτησία με στόχο να έχουν μελλοντικό όφελος αποτελεί κατάντια για αυτούς που χαρακτήριζαν τις τακτικές Σεραφείμ ατυχέστατες και ξεπερασμένες.

Η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη και η νίκη επί της ομόνοιας είναι απλώς μια τεράστια τονωτική ένεση σε όλους μας και ιδιαίτερα προς αυτούς που δεν είχαν ακόμα πειστεί ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Η ομόνοια μπορεί να έχει την εύνοια και στήριξη όλης της κυβέρνησης αλλά αυτά μέχρι στιγμής δεν αποδεικνύονται καθόλου αρκετά. Η συνέχεια έχει κύπελλο την Τετάρτη εναντίον της Δόξας και το Σάββατο πρωτάθλημα εναντίον της Πέγειας. Όλοι πλέον θέλουν να έχουν βαθμολογικό κέρδος απέναντι στο ΑΠΟΕΛ και για αυτό απαγορεύεται η υποτίμηση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέρει πολύ καλά τα δεδομένα και παρά το ότι υπάρχουν τραυματίες αλλά τιμωρημένοι λόγω καρτών καλείται να συνεχίσει να διαχειρίζεται άψογα την ομάδα και στη συνέχεια. Το ρόστερ της ομάδας μας δείχνει και είναι πλήρες και όσοι κληθούν να αναπληρώσουν αυτούς που θα απουσιάσουν έχουν ένα επιπλέον κίνητρο. Κάπως έτσι εξάλλου βρέθηκαν προ εβδομάδων στο αρχικό σχήμα οι Χάτζι και Αλεξάνδρου και από τότε όλοι τρίβουμε τα χέρια μας από ικανοποιήσει και για τους δυο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!