Θα αποχωρήσει πρωταθλητής

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος σε μια χρονιά όπου η ομάδα και ουσιαστικά οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς αμφισβητήθηκαν όσο ποτέ προηγουμένως θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποχωρήσει ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αυτό δεν είναι εικασία ή εκτίμηση αλλά γεγονός. Μέχρι σήμερα γράφαμε ότι ο Γιοβάνοβιτς είναι πιο κοντά στην έξοδο παρά στην παραμονή του αλλά πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι που αλλάξει τα δεδομένα. Δεδομένα που όπως έχουμε αναφέρει έχουν προδιαγραφεί εδώ και καιρό, για αυτό και η προτροπή του Σέρβου προπονητή να ξεκαθαρίσει το θέμα με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Γιοβάνοβιτς δεν επιχειρεί να αφήσει τον ΑΠΟΕΛ στο περίμενε και να εκμεταλλευτεί καταστάσεις, όπως αρέσκονται να διαδίδουν οι επικριτές του. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο πρόεδρος της εταιρείας είναι εδώ και καιρό ενήμερος για τις προθέσεις του προπονητή, οπότε αυτό είναι αρκετό.

Όπως έχουμε τονίσει η θέληση όλων στον Αρχάγγελο και ιδίως του προπονητή να κλείσει η χρονιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι τόσο μεγάλη που ούτε και η αποχώρηση του Γιοβάνοβιτς δεν είναι ικανή να αποπροσανατολίσει. Νίκη λοιπόν την Κυριακή για να αγκαλιάσουμε το πρωτάθλημα και να μείνει η επίσημη στέψη.

ΥΓ 1. Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να τοποθετηθούμε για τους πραγματικούς  λόγους που ο Γιοβάνοβιτς αποφάσισε εδώ και καιρό να αποχωρήσει παρά το ότι οι Ερωτοκρίτου και Γεωργίου διαρρέουν ότι αυτοί σχετίζονται με τους οικονομικούς όρους της δήθεν πρότασης που του έχει γίνει.

Υ.Γ 2. Ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει καθαρές ετήσιες απολαβές ούτε 500, ούτε 400 χιλιάρικα όπως κακοπροαίρετα γράφεται και λέγεται. Ο αντιπρόεδρος Γεωργίου μπορεί να επιβεβαιώσει ότι οι ετήσιες απολαβές του Γιοβάνοβιτς είναι 267 χιλιάδες ευρώ (250 μισθοί + 17 επιδόματα).

Σχετικά άρθρα:

Δεν βοηθούν οι αβάσιμες διαρροές

Πιο κοντά στην έξοδο

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!