Θα αρχίσει να βγάζει συμπεράσματα

Η ομάδα μας δίνει σήμερα το απόγευμα (18:00) το δεύτερο της φιλικό με αντίπαλο την Λέγκια Γκτανσκ σε έναν αγώνα όπου η τεχνική ηγεσία θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει τον μέχρι στιγμή βαθμό προόδου. Οι διπλές προπονήσεις αναλώνονται τόσο στην απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης όσο και σε θέματα τακτικής και το ζητούμενο από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι να αρχίσει να διαμορφώνεται ο βασικός κορμός ενόψει του αγώνα με την Βαρνταρ.

Κάποιες θέσεις θεωρούνται “κλειδωμένες” από συγκεκριμένους παίκτες αλλά αυτό που έχει σημασία μετά και τις οκτώ προσθήκες είναι η ομοιογένεια που πρέπει να έχει ο ΑΠΟΕΛ ως σύνολο καθώς και η σωστή εφαρμογή των τακτικών που θέλει να εισαγάγει ο Πασιένσια.

Τα φιλικά σταδιακά θα αποκτούν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας έτσι το σημερινό κρίνεται πιο απαιτητικό από το προηγούμενο με την Ατλάντας, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί αυτό με τη Λεζ Πόζναν.

Το ζητούμενο λοιπόν για την τεχνική ηγεσία είναι να εκμεταλλευτεί τα τρία εναπομείναντα φιλικά στον μέγιστο δυνατό βαθμό έτσι ώστε να δούμε τον ΑΠΟΕΛ έτοιμο στον δεύτερο προκριματικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!