Θα γίνει μάχη και για αυτά…

Η επιστροφή των Κυπρίων διεθνών από σήμερα στον Αρχάγγελο σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τον εξαιρετικά δύσκολο αγώνα του Σαββάτου εναντίον της ΕΝΠ. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομάδα μας καλείται να περάσει από μια έδρα που δεν έχουμε και την καλύτερη παράδοση. Στη προσπάθεια αυτή ο κόσμος δηλώνει έτοιμος να δώσει και πάλι βροντερό παρών. Παρόλο που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία της προπώλησης, η ζήτηση για τα 2500 εισιτήρια που μας αναλογούν αναμένεται να οδηγήσει σε sold out εντός λίγων ωρών.

Από τη στιγμή που τα διαρκείας έχουν ξεπεράσει κατά μερικές δεκάδες τα έξι χιλιάδες σημαίνει ότι η μάχη για ένα μαγικό χαρτάκι θα δοθεί ανάμεσα στους κάτοχους διαρκείας. Η μάχη αυτή θα πάρει από φέτος διαδικτυακό χαρακτήρα αφού η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται εδώ και λίγο καιρό και μέσω internet μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί πότε θα αρχίσει η πρόπωληση με την Τρίτη να είναι η πιο πιθανή μέρα.

Πάντως το όλο θέμα με τη διάθεση των εισιτηρίων σε εκτός έδρας αγώνες όπως αυτούς με την ΕΝΠ και την Ανόρθωση προβληματίζει τους υπεύθυνους στην εταιρεία. Το γεγονός ότι η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά οδηγεί πολλές φορές σε αχρείαστες προστριβές αφού υπάρχει η άποψη ότι δεν τηρούνται αυστηρά τα όσα ανακοινώνονται. Η λύση στο πρόβλημα έχει τροχοδρομηθεί και θα σχετίζεται με την ικανότητα που θα έχει πλέον το επίσημο ΑΠΟΕΛ να ελέγχει ποιοι από τους κάτοχους διαρκείας ακολουθούν την ομάδα και στους εκτός έδρας αγώνες. Μέσω αυτής της δυνατότητας θα διαμορφωθεί ένας πρόγραμμα πιστότητας μέσω του οποίου, αυτοί που πραγματικά ακολουθούν την ομάδα παντού να έχουν προτεραιότητα στην απόκτηση εισιτηρίων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!