Θα γίνει το μπαμ;

Η αποχώρηση του Στάθη Αλωνεύτη από το παράρτημα του ακελ ανοίγει το χορό για τις ομάδες που θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους το διεθνή μεσοεπιθετικό. Η είδηση που είμαστε σε θέση να σας επιβεβαιώσουμε είναι πως ο ΑΠΟΕΛ είναι μια από αυτές! Μπορεί σε μερίδα οπαδών μας να υπάρχει μια αρνητική άποψη για τον παίκτη αλλά αυτός που αποφασίζει είναι ο Γιοβάνοβιτς ο οποίος θεωρεί ότι ο Αλωνεύτης μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας. Η περίπτωση να φορέσει τα γαλαζοκίτρινα ο Αλωνεύτης δεν μπορεί θα θεωρηθεί σίγουρη αφού στο παιχνίδι της απόκτησης του είναι ήδη η Ανόρθωση ενώ αναμένεται να μπει δυναμικά και η Αελ. Όπως είναι γνωστό η διοίκηση με οδηγίες του Γιοβάνοβιτς δεν μπαίνει στη διαδικασία πλειοδότησης αφού είναι διαθετημένη να δώσει συγκεκριμένο ποσό για να ντύσει τον παίκτη στα γαλαζοκίτρινα και τίποτα περισσότερο.

Ο Γιοβάνοβιτς πιστεύει ότι στον Αρχάγγελο υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για να αναγεννηθεί ποδοσφαιρικά ο Αλωνεύτης του οποίου τις ικανότητες θεωρεί δεδομένες. Η ταχύτητα, η τεχνική του κατάρτιση και η δυνατότητα του να παίξει σε πολλές θέσεις τον καθιστούν χρήσιμο ενώ σημαντική παράμετρος είναι ότι είναι και Κύπριος.

Η παράμετρος της ενδεχόμενης μετακίνησης ενός παίκτη που ήταν γέννημα θρέμμα της ομόνοιας είναι κάτι που απασχολεί όπως μαθαίνουμε και τον ίδιο τον Αλωνεύτη και το στενό του οικογενειακό περιβάλλον. Είναι για αυτό το λόγο που έκαναν μάλιστα κάποιες βολιδοσκοπήσεις ακόμα και σε γνωστούς οπαδούς μας για να πιάσουν το κλίμα της πιθανής μετακίνησης. Με ικανοποίηση είδαν ότι δεν είναι αρνητικό, οπότε και αυτό είναι κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να γίνει το μπάμ.

Οι επόμενες 2-3 μέρες θα είναι καθοριστικές αφού ο παίκτης αλλά και οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του θα πρέπει να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!