Θα γίνουν δυο οι Ιβάν;

Όπως και πέρσι με τον Μπρέσκα έτσι και φέτος η προσπάθεια ενίσχυσης φαίνεται να ξεκινά μέσω Παραλιμνίου αφού ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός Ιβάν Τρικόφσκι απασχολεί έντονα τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Σκοπιανό πρώτο σκόρερ της ΕΝΠ και έδωσε το ΟΚ για να προχωρήσει η διοίκηση στην απόκτηση του. Θεωρητικά αυτό ήταν και το πιο δύσκολο κομμάτι αφού η ΕΝΠ δεν έχει δικαιώματα και το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να συμφωνήσουμε με τον Ερυθρό Αστέρα στον οποίο ανήκει ο παίκτης. Η Σέρβικη ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και μόνο αν φανεί παράλογη θα στραβώσει το πράγμα.

Το σημαντικό είναι ότι η προσπάθεια ενίσχυσης ξεκίνησε και το ενδιαφέρον για τον Τρικόφσκι επιβεβαιώνει κάποια πράγματα. Πρώτο και ίσως σημαντικότερο είναι η συνειδητή προσπάθεια του προπονητή να μειώσει ουσιαστικά τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας. Ο Τρικόφσκι σε λίγες μέρες κλείνει το 23 έτος (18 Απριλίου 1987) και χωρίς αμφιβολία βρίσκεται στην ιδανική ηλικία. Πέραν αυτής της ανάγκης όμως επιβεβλημένη θεωρείται η ποσοτική αλλά και ποιοτική ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Ο Τρικόφσκι θεωρείται η νέα έκδοση του Μίρο αφού πρόκειται για περιφερειακό επιθετικό που μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να τελειώσει φάσεις. Ο Σκοπιανός ακόμα και δημόσια έχει εκφράσει την προτίμηση του να συνεχίσει την καριέρα του στο ΑΠΟΕΛ κάτι που καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε.

Ο Τρικόφσκι ήταν βασικός στην ΕΝΠ φέτος και σημείωσε 7 τέρματα, ενώ η πολύ καλή χρονιά που είχε το 2007 στη Ραποτνίσκι με 14 τέρματα σε 26 αγώνες οδήγησε τον Ερυθρό Αστέρα στην απόκτηση του.

Και στο βάθος Απόλλων
Την Κυριακή δίνουμε με βάση τα νέα δεδομένα τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς. Η προσπάθεια για κατάκτηση της 3 ης θέσης που οδηγεί στο Europa League περνά από το Τσίρειο όπου θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ένα τέλος στο σερί που μας έφερε από την πρώτη στην τέταρτη θέση. Τα προβλήματα τραυματισμών υπάρχουν και πάλι αλλά το ζητούμενο είναι το βαθμολογικό κέρδος αφού σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!