Θα είναι ήσυχο Σαββατοκύριακο

Μπορεί να μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας αλλά το διήμερο που διανύουμε δεν θα έχει ουσιαστική εξέλιξη όσον αφορά τις εκκρεμότητες που αφορούν τη συμπλήρωση του ρόστερ. Ο χρόνος πλέον είναι μια παράμετρος που απασχολεί τους υπεύθυνους αλλά κρίνουν ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια αφού η ημερομηνία ορόσημο είναι η αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία. Για τον Ντε Βινσέτι θεωρείται απίθανο να υπάρξει ανταπόκριση από τον Ολυμπιακό μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδος προσπαθεί να δείξει ότι έχει εναλλακτικές επιλογές και πως δεν καίγεται να παραχωρήσει τον Αργεντινό στον ΑΠΟΕΛ. Η αλήθεια όμως είναι ότι άλλη πρόταση δεν υπάρχει και το ζητούμενο είναι αν θα αποδεχτεί την πρόταση μας σε χρονικά περιθώρια που θεωρούνται αποδεκτά από πλευράς μας.

Ο Δώνης έχει αξιολογήσει περιπτώσεις παικτών που θεωρούνται ισάξιες επιλογές του Ντε Βινσέτι αλλά προτιμά την παραμονή του παίκτη αφού είναι σημαντικό το γεγονός ότι έδεσε με την υπόλοιπη ομάδα και δεν θα χρειαστεί καιρό προσαρμογής όπως με οποιονδήποτε άλλο παίκτη.

Για την περίπτωση του επιθετικού υπάρχει αναμονή και στασιμότητα αφού όπως έχουμε τονίσει ξανά οι περισσότεροι αξιόλογοι παίκτες που είναι ελεύθεροι δεν βιάζονται να δεσμευτούν από τον Ιούνιο.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!