Θα είναι βασικός ο Καβενάγκι;

Ένα ερώτημα που θα απαντηθεί το Σάββατο είναι κατά πόσο ο Κετσπάγια θεωρεί έτοιμο τον Καβενάγκι να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής του ΑΠΟΕΛ στην προσπάθεια να φύγουμε από το ΓΣΖ με τους τρείς βαθμούς της νίκης. Ο Αργεντινός σταρ έστειλε τα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα στο 15λεπτο που αγωνίστηκε με την Πάφο αλλά ο προπονητής μας ξέρει καλύτερα από όλους ότι αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί κριτήριο. Οι απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα αλλά και το χρονικό σημείο που πέρασε στον αγώνα ήταν τέτοιες που έκαναν το ντεμπούτο του θριαμβευτικό.

Το ζητούμενο όσον αφορά τον αγώνα με την Αεκ είναι κατά πόσο ο Καβενάγκι έχει προσαρμοστεί πλήρως και αν έχει αφομοιώσει τον τρόπο με τον οποίο θέλει ο προπονητής να αγωνίζεται η ομάδα. Το τελευταίο είναι κάτι που αφορά όλους τους παίκτες αφού σύντομα θα ξέρουμε πόσο εύκολα και άμεσα μπορούν οι παίκτες να εφαρμόσουν αυτά που ζητά ο Κετσπάγια.

Η εναλλακτική επιλογή όσον αφορά τον παίκτη που θα κληθεί να σηκώσει το επιθετικό βάρος είναι ο Πιατκόφσκι. Ο Πολωνός ήταν βασικός στον αγώνα με την Πάφο χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Το κατά πόσο ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα είναι κάτι που θα φανεί στη συνέχεια αφού επί Πασιένσια ήταν περιθωριοποιημένος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!