Θα είναι η καλύτερη τονωτική ένεση

Είναι γνωστό ότι ένα από τα χαρακτηριστικά των οπαδών του ΑΠΟΕΛ είναι να ενθουσιάζονται εύκολα αλλά και να απογοητεύονται ακόμα πιο έντονα με βάση τα αποτελέσματα και την απόδοση της ομάδας. Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς είναι λίγες ώρες μακριά (σκόνης επιτρέποντος) και παρόλο που είμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική ο αγώνας με την Αεκ είναι καθοριστικός. Η νίκη θα αποτελέσει την καλύτερη τονωτική ένεση στον πληγωμένο ΑΠΟΕΛ αφού αν έρθει θα αποτελέσει την πιο ισχυρή απάντηση στο αν η ομάδα έχει αφήσει πίσω της τα αγωνιστικά και άλλα προβλήματα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα Σεπτεμβρίου στη συνέχεια είναι τέτοιο που δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για ένα σερί νικών αφού ακολουθούν οι αγώνες με Δόξα, Άρη και Παραλίμνι. Θα είναι παράλληλα μια απαιτητική περίοδος  λόγω των δυο καθοριστικών αγώνων στο Europa League με Σάλκε και Σπάρτα μέσα από τους οποίους θα διαφανεί αν είναι εφικτός ο στόχος της πρόκρισης.

Η καλύτερη αρχή για όλα αυτά λοιπόν είναι να φύγουμε νικητές από το ΓΣΖ κάτι που θα μας διατηρήσει στην κορυφή και μακριά από τον προβληματισμό και τις πληγές που έφερε η μέχρι στιγμής πορεία στην Ευρώπη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!