Θα είναι ιστορικό επίτευγμα

Τα κίνητρα είναι πολλά τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο και το ζητούμενο στους αγώνες που έχουν απομείνει είναι να φέρουμε τα αποτελέσματα που θα διατηρήσουν και τα δυο τρόπαια στο σωματείο μας. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο πρώτος και σημαντικότερος στόχος αλλά ποιος θα έλεγε όχι και στο κύπελλο από τη στιγμή που είμαστε με το ενάμησι πόδι στον τελικό; Ποιος θα έλεγε επίσης όχι σε ένα ιστορικό επίτευγμα που δεν έχει επαναληφθεί ποτέ στον ΑΠΟΕΛ; Η κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ θα είναι κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά την ιστορία της ομάδας μας και είναι κάτι που σίγουρα θέλουμε να συμβεί. Κάτι τέτοιο θα επιβεβαιώσει με τον πιο έντονο τρόπο την παντοκρατορία της ομάδας μας και θα πρέπει να αποτελέσει ένα ακόμα κίνητρο για όλους.

Ο τρόπος για να το πετύχουμε είναι γνωστός και ξεκινά από τη σοβαρότητα. Ο Φινκ θυμήθηκε ακόμα και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Μίλαν – Λίβερπουλ για να τονίσει ότι δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένη την πρόκριση επί της Ομόνοιας.

Η σταθεροποίηση της απόδοσης της ομάδας σε ψηλά επίπεδα, η σωστή τακτική και μελέτη του κάθε αντιπάλου και οι επιστροφές παικτών από τραυματισμούς είναι οι άλλοι παράμετροι που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στους 7 αγώνες που μας έχουν απομείνει.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται κοντά αλλά και μακριά από το ιστορικό επίτευγμα. Δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο αφού όποτε έγινε αυτό σπάσαμε τα μούτρα μας!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!