Θα είναι ωφέλιμη η τεσσάρα;

Πόσο πρέπει να ανησυχήσουν όσοι είδαν χτες έναν ΑΠΟΕΛ να δείχνει ανέτοιμος και να δέχεται τέσσερα τέρματα από μια Πολωνική ομάδα που βρίσκεται στο ίδιο στάδιο της προετοιμασίας της; Η απάντηση δεν θα βγει από το στόμα κάποιου υπεύθυνου ή προπονητή της κερκίδας αλλά από την ίδια την ομάδα στη συνέχεια. Η συνέχεια δεν είναι τα επόμενα φιλικά αν και αυτό μπορούν να θεωρηθούν προμήνυμα σε κάποιες περιπτώσεις. Ο πρώτος αγώνας ορόσημο για την ομάδα μας είναι στις 14 Ιουλίου με την Βαρντάρ όπου θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να θέσουμε βάσεις πρόκρισης για τον 3ο προκριματικό.

Είναι ο αγώνας όπου ο κάθε Κίσσας, ο κάθε Αμορίν και γενικά όσοι παίκτες είδαμε χτες να κάνουν αβιάστα λάθη θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι. Μέχρι τότε μεσολαβούν 16 μέρες κατά τις οποίες η βελτίωση της ομάδας μας πρέπει να είναι ραγδαία με βάση τα όσα είδαμε στο χτεσινό φιλικό.

Η ομοιογένεια είναι ένα από τα πολλά ζητούμενα και ο Πασιένσια θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο με αυτούς που προορίζει βασικούς στα δυο φιλικά που απομένουν. Αν και η χτεσινή εικόνα δεν είναι κριτήριο του φετινού ΑΠΟΕΛ είδαμε τη διαχρονική δυσκολία να φτάσει η μπάλα με προϋποθέσεις στον προωθημένο επιθετικό που αυτή τη φορά ήταν ο Λεάλ. Από την άλλη στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε πιο κινητική και απαιτητική την ομάδα με αποτέλεσμα να φτάνει πιο εύκολα στην περιοχή.

Ο Πασιένσια δοκιμάζει πράγματα αφού θέλει να καταλήξει στους παίκτες που μπορεί να βασιστεί στα προκριματικά και αυτό δεν πρέπει να μας αγχώνει. Η περίοδος προσαρμογής των νεοφερμένων πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο οπότε οι επόμενες δυο εβδομάδες θα είναι καθοριστικές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!