Θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για ενίσχυση

Μπορεί να έχουμε ξεφύγει, μπορεί να θεωρούμαστε η καλύτερη ομάδα της Κύπρου αλλά όπως έχουμε εντοπίσει ξανά δε βγαίνει η χρονιά με το υφιστάμενο ρόστερ. Η επισήμανση μας δεν είναι κάτι που με το οποίο διαφωνεί κάποιος και κυρίως ο Γιοβάνοβιτς, έστω και αν όποτε κληθεί να σχολιάσει το θέμα ενίσχυσης είναι πολύ προσεκτικός στο τι θα πει. Επί της ουσίας αφού είναι αυτό που ενδιαφέρει τους πάντες από χτες ξεκίνησε μια νέα ακόμα πιο εντατική προσπάθεια από πλευράς Γιοβάνοβιτς και Κυριακίδη έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί μια μεταγραφή. Μπορεί να χαρακτηριστεί νέα η προσπάθεια γιατί πλέον οι ατζέντηδες γνωρίζουν ότι ο ΑΠΟΕΛ συμμετέχει στους ομίλους του CL, γεγονός που μας καθιστά πιο ελκυστικούς ως προορισμό σε πολλούς παίκτες. Άλλη παράμετρος έστω και αν δεν τη διαφημίζουμε είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα να δαπανήσουμε περισσότερα χρήματα αν αξίζει τον κόπο.

Τι ψάχνει όμως ο απαιτητικός Γιοβάνοβιτς;  Έχουμε γράψει εδώ και βδομάδες και μετά ακολούθησαν και οι υπόλοιποι ότι στο παρών στάδιο η μοναδική ανάγκη που έχει εντοπίσει ο προπονητής μας είναι για έναν οργανωτικό μέσο. Σε αντίθεση με τις απόψεις  πολλών ο ΑΠΟΕΛ δεν ψάχνει ούτε για κεντρικό αμυντικό αλλά ούτε και για επιθετικό. Στα ποδοσφαιρικά στέκια παίζει ακούεται έντονα ότι υπάρχει θέμα Μιχάλη Κωνσταντίνου αλλά με βάση τα όσα ξέρουμε δεν υπάρχει περίπτωση να κινηθούμε προς την απόκτηση του Κύπριου επιθετικού.

Είναι γεγονός ότι έγινε μια επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές και πως ο Γιοβάνοβιτς εκτιμά πάρα πολύ τις ικανότητες του Κωνσταντίνου αλλά στο παρών στάδιο κρίθηκε ότι δεν υπάρχει θέση στο ρόστερ για ακόμα έναν επιθετικό. Με αυτό το δεδομένο δεν απασχόλησε καν τη διοίκηση το πώς θα αντιδρούσαν οι κομπλεξικοί της ομόνοιας σε πιθανό ενδιαφέρον μας για τον περσινό τους πρώτο σκόρερ.

Ο χρόνος λειτουργεί εναντίον μας και είναι κάτι που έστω και έμμεσα τόνισε ο Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του τις τελευταίες μέρες ενώ μια άλλη παράμετρος που θα κρίνει πολλά είναι το αν θα δεχτεί ο προπονητής μας να αποδεχτεί κάποιον που να μην πληροί 100% όλα όσα ζητά..

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!