Θα ισχύσει ο νόμος της ζούγκλας;

O Τράττος είχε το θάρρος και την άποψη να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ της Αελ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα της ομάδας του Σοφοκλέους με τον Απόλλωνα. Έδειξε παράλληλα την τόλμη να καταγράψει στο φύλλο αγώνα τις κοκορομαχίες των παικτών μετά τη λήξη του αγώνα. Για όλα αυτά έλαβε σαν «δώρο» τα ξημερώματα της Παρασκευής μια βόμβα έξω από το σπίτι του η οποία κατάστρεψε το αυτοκίνητο του. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αελ επιλέγει την τακτική αυτή για να στείλει τα μηνύματα της σε διαιτητές και αντιπάλους. Πρέπει να θυμίσουμε ότι είναι η τρίτη φορά που ο ιδιόρρυθμός πρόεδρος των διαιτητών γίνεται στόχος τέτοια επίθεσης από την πλευράς της Αελ.

Η προσπάθεια δημιουργίας κλίματος φόβου ανάμεσα στους διαιτητές εκ πρώτης πέτυχε αφού η αναβολή της αγωνιστικής μόνο αυτή την ερμηνεία μπορεί να έχει αφού επί της ουσίας δεν θα αλλάξει κάτι μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αυτό ήταν και το επιχείρημα του Κουτσοκούμνη στην ανεπιτυχή του προσπάθεια να πείσει τους διαιτητές να μην απέχουν. Ο θυμός και ο φόβος όμως κυριάρχησε.

Όπως και σε άλλες περιπτώσεις έτσι και σε αυτή το θέμα είναι ευρύτερο και αγγίζει τους θεσμούς ενός κράτους που υπάρχει μόνο στα λόγια. Η αστυνομία συνειδητά επιλέγει να παίζει πελλόνν. Και αυτό γιατί δεν δείχνει πραγματική ετοιμότητα να προχωρήσει με συλλήψεις έστω και αν για το χτεσινό περιστατικό υπάρχει βίντεο που δείχνει το δράστη!

Το θέμα όμως αγγίζει ευρύτερα τους θεσμούς αφού είναι κοινό μυστικό ότι εδώ και χρόνια έχει μπει στα συρτάρια κάποιου γραφείου η γραπτή καταγγελία του Τράττου εναντίον της Αελ για τις προηγούμενες τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον του.

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην πιο κρίσιμη του καμπή και η Αελ δείχνει και με αυτό τον τρόπο ότι θα παλέψει με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να παραμείνει στην κορυφή. Η ΚΟΠ με τη σειρά της ρίχνει την μπάλα στην Αστυνομία για να κάνει το καθήκον της αλλά θα πρέπει να είναι ακόμα πιο προσεκτική στη συνέχεια στο θέμα των ορισμών των διαιτητών. Και αυτό γιατί στους αγώνες της Αελ θα πρέπει να ορίζονται άτομα που δεν θα τρέμουν με την ιδέα ότι θα είναι οι επόμενοι.

Διαφορετικά θα τιναχθεί στον αέρα το ίδιο το πρωτάθλημα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!