Θα κάνουμε φιέστα;

Ο ΑΠΟΕΛ για λόγους που δεν είναι της ώρας να αναλύσουμε δεν κατάφερε να κερδίσει φέτος την Ομόνοια. Στην 4η φετινή αναμέτρηση η ομάδα μας καλείται να κερδίσει έτσι ώστε να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο το εορταστικό της ημέρας. Λένε κάποιοι ότι το κίνητρο των αντιπάλων είναι μεγαλύτερο αφού θέλουν τους βαθμούς που θα τους επιτρέψουν να εξασφαλίσουν συμμετοχή στο Europa ενώ εμείς απλά περιμένουμε τη λήξη του πρωταθλήματος. Υπάρχει όμως και η άποψη πως χωρίς το άγχος του «πρέπει να κερδίσουμε» οι παίκτες μας θα κάνουν αυτό που όλοι θέλουμε. Είμαστε όμως έτοιμοι να κάνουμε το καθήκον μας σε περίπτωση που πάει όλα στραβά εντός του αγωνιστικού χώρου;

Θέτουμε το ερώτημα γιατί το πλάνο μερίδας ανεγκέφαλων οπαδών μας είναι να διακοπεί ο αγώνας σε περίπτωση που βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Τόσο οι οργανωμένοι όσο και η διοίκηση γνωρίζουν τις προθέσεις αυτές και παρόλο που το κοινό σλόγκαν είναι ότι δεν μπορούν πλέον να κάνουν κάτι, θα πρέπει να το παλέψουν.

Η αυριανή μέρα είναι ξεχωριστή. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να γιορτάσει με κάθε λαμπρότητα την κατάκτηση του 22ου πρωταθλήματος. Θα είναι ότι χειρότερο για όλους μας να αμαυρώσουμε την επίσημη ανακήρυξη επειδή κάποιοι δεν αντέχουν τάχα την ήττα. Ασφαλώς και η περίπτωση του να χάσουμε από το παράρτημα του ακελ είναι κάτι που δεν θέλει κανένας μας. Άλλο όμως αυτό και άλλο το να καταστρέψουμε την ημέρα που περιμένουμε εδώ και ένα χρόνο.

Αναφερόμαστε στον πληθυντικό έστω και αν είναι 30-40 άτομα αυτοί που πάνε με αυτά τα «μυαλά» στον αυριανό αγώνα. Όλοι οι υπόλοιποι και κυρίως αυτοί που θα βρίσκονται στη νότια έχουν καθήκον με το σωστό αδελφικό τρόπο να τους αποτρέψουν σε περίπτωση που επιχειρήσουν να καταστρέψουν τη βραδιά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!