Θα κερδίσουμε άλλο βαθμό;

Ένα ερώτημα που τίθεται και συζητείται αρκετά ανάμεσα στους οπαδούς μας είναι αν θα μπορέσει η ομάδα να κερδίσει άλλους βαθμούς ή αν θα μείνει στον ένα που προέκυψε μετά την ισοπαλία με τον Άγιαξ. Η απορία ως και ανησυχία για κάποιους προκύπτει από το ότι είμαστε σε ένα όμιλο που δεν μπορούσε να ήταν πιο δύσκολος. Μπαρτσελόνα και Παρί μπορούν κάλλιστα να βρεθούν στον τελικό του Champions League ενώ ο Άγιαξ δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο συνεχόμενους αγώνες με την Παρί (εντός και εκτός). Η πρωτοπόρος του ομίλου θα έρθει λαβωμένη την Τρίτη στο ΓΣΠ αλλά πρόκειται για μια ομάδα με τρομερό βάθος και ποιότητα, οπότε όσοι υπερπροβάλουν τις απουσίες πιθανών να προσγειωθούν ανώμαλα.

Πρακτικά η ομάδα μας καλείται να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα έστω και αν η Παρί αλλά και η Μπαρτσελόνα είναι ομάδες που είναι μαθημένες στα δύσκολα. Είναι σε αυτούς τους αγώνες που ελπίζουμε ότι οι παίκτες μας θα βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και οι αντίπαλοι στη χειρότερη και σε συνδυασμό με τον παράγοντα τύχη να κάνουμε κάποια τεράστια έκπληξη.

Σε διαφορετική περίπτωση το ενδεχόμενο να μαζέψουν λιγότερους βαθμούς σε σχέση και με την πρώτη μας συμμετοχή στους ομίλους, είναι πολύ πιθανό και δεν θα πρέπει να μας ξενίσει. Θυμίζουμε ότι το μαζέψαμε 3 βαθμούς με τις δυο ισοπαλίες με την Ατλέτικο και το Χ μέσα στο Στάμφορτ Μπριτζ! Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Ατλέτικο προχώρησε ως 3η με καλύτερη αναλογία τερμάτων στο Europa το οποίο και κατέκτησε!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!