Θα κρατήσουν οι χοροί

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ απόλυτα δικαιολογημένα βρίσκονται από το βράδυ της Δευτέρας στους εφτά ουρανούς και περιμένουν εν μέσω συγκρατημένων εορτασμών την επίσημη στέψη της ομάδας μας. Η κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος δεν μπορεί και ούτε θα καθυστερήσει πολύ αφού οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς δεν θα αυτοκτονήσουν. Μπορεί λοιπόν ο προπονητής να προσπαθεί από σήμερα να στείλει τα δικά του σωστά μηνύματα αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει. Κάθε αγώνας από εδώ και στο εξής θα είναι μια ευχάριστη αναμονή μέχρι τη στιγμή που θα ανακηρυχτούμε πρωταθλητές για εικοστή φορά στην ένδοξη ιστορία μας. Η ομόνοια κάνει πλέον τη δικής της μάχη για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση ενώ η συγκομιδή βαθμών της ομάδας δημιουργεί ρεκόρ που δύσκολα θα σπάσουν.

Ο Σαββατιάτικος αγώνας με την Ανόρθωση είναι πλέον στο μυαλό αφού η διατήρηση του απίστευτου σερί νικών θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στη στέψη. Η ομάδα του Κετσπάγια έχει πλέον κίνητρο να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την Ομόνοια έστω και αν η νίκη των πρασίνων επί της ΑΕΛ θεωρείται δεδομένη. Τα πάντα όσον αφορά το δικό μας αγώνα εξαρτώνται από τη δικιά μας ομάδα και οι παίκτες καλούνται να παρουσιάσουν το γνωστό τους αγωνιστικό πρόσωπο. Το μουδιασμένο ξεκίνημα με το παράρτημα του ΑΚΕΛ δεν πρέπει να επαναληφθεί αφού και ο κόσμος στις κερκίδες θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Η ώρα έναρξης του αγώνα για ακόμα μια φορά εξυπηρετεί τα συμφέρονται του συνδρομητικού καναλιού αντί των οπαδών μας αλλά υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο κόσμος θα δώσει για ακόμα μια φορά βροντερό το παρών του.

Στον αγωνιστικό τομέα δεν προέκυψε κάτι νέο όσον αφορά τη διαθεσιμότητα των ποδοσφαιριστών αφού μας βόλεψε και η τακτική του Ισραηλινού διαιτητή να αποφύγει τη χρήση κίτρινων καρτών. Με αυτά τα δεδομένα ο προπονητής μας έχει αρκετές επιλογές έστω και αν υπάρχει και ο αγώνας της Μεγάλης Τετάρτης εναντίον της Πέγειας.

Στο θέμα του προγραμματισμού δεν υπάρχει κάτι νεότερο αφού υπάρχει αναμονή για την έκβαση που θα έχει η προσπάθεια για ανανέωση της συνεργασίας με τους Ηλία και Μιχαήλ. Φλορέα και Σεγκιρί είναι οι δυο άλλες περιπτώσεις παικτών των οποίων τα συμβόλαια σύντομα τελειώνουν τις πιθανότητες παραμονής τους όμως να είναι απειροελάχιστες. Είναι για αυτό που η προσοχή του προπονητή μας στρέφεται ιεραρχικά στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού κλάσης πάνω στον οποίο θα χτιστεί η αμυντική γραμμή του χρόνου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!