Θα μας πιέσουν από το πρώτο λεπτό

Αν οι παίκτες και ο προπονητής της Παρί δεν είναι μόνο λόγια σημαίνει ότι τα όσα είδαν και έπαθαν στο ΓΣΠ τους έγιναν πάθημα και απόψε θα έχουμε απέναντι μας μια διαφορετική ομάδα. Ο Λοράν Μπλάν δήλωσε χτες ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα όπου και αν αγωνίζεται και πως είναι σημαντικό για την Παρί να μπει δυνατά στον αγώνα και να σκοράρει νωρίς. Ο προπονητής της Παρί γνωρίζει πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του κάτι τέτοιο αλλά και να επηρεάσει αρνητικά τη δική μας η οποία ούτως ή άλλως δυσκολεύεται στο να πετύχει γκολ. Από την άλλη ο αρχηγός των Παριζάνων, Τιάγκο Σίλβα προέτρεψε τους συμπαίκτες του να ανοίξουν το παιχνίδι με το εκμεταλλευτούν τα άκρα σε μια προσπάθεια να βρουν τις λύσεις απέναντι στη διπλή ζώνη άμυνας που εφαρμόζει ο Δώνης.

Βασικά όλα συνηγορούν ότι η Παρί θα επιχειρήσει να μας εξασκήσει αφόρητη πίεση, επιτιθέμενη σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Η απάντηση του ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι πλήρης συγκέντρωση, βοήθειες από την τετράδα των μέσων στους αμυντικούς και δημιουργική κατοχή της μπάλας στο λίγο διάστημα που θα την κρατάμε.

Η νέα αποστολή της ομάδας μας έχει εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας. Η τακτική που ακολουθήθηκε στο ΓΣΠ δούλεψε και μπορεί να είναι οδηγός για τον αποψινό αγώνα αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!