Θα μείνει με τυπική μείωση

Η μεγαλύτερη έγνοια όλων αυτή τη στιγμή αφορά τον Νούνο Μοράις και την εκκρεμότητα που αφορά την μείωση που του προτάθηκε από πλευράς Ερωτοκρίτου. Η τεράστια προσφορά του Πορτογάλου σε συνδυασμό με την αποχώρηση των Πίντο και Τζιόλη ισχυροποιούν την άποψη ότι δεν αντέχουμε και την αποχώρηση του Νούνο. Όπως είναι γνωστό ο Πορτογάλος συμφώνησε πέρσι να ανανεώσει για ακόμα τρία χρόνια με απολαβές που στη νέα τάξη πραγμάτων φαντάζουν ψηλές. Ρεαλιστικά η μόνη περίπτωση να παραμείνει ο Μοράις στον ΑΠΟΕΛ είναι να συμφωνηθεί μεταξύ των δυο πλευρών μια τυπική περισσότερο μείωση. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει τη διοίκηση να συνεχίσει την εκστρατεία που άρχισε ενώ και ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα που επιθυμεί με τους όρους που του δίνουν τα απαραίτητα κίνητρα.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση τα πράγματα ίσως οδηγηθούν σε αδιέξοδο όχι τόσο για τον παίκτη αλλά για την ομάδα μας. Έχει ήδη περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα που έγινε η πρώτη κρούση στον Μοράις και το ότι δεν επήλθε συμφωνία φανερώνει τη διάσταση που υπάρχει.

Αν ο Ερωτοκρίτου αρνηθεί τα όσα προτείνει η πλευρά του παίκτη θα έχει το δίλημμα του αν θα χειριστεί τον παίκτη όπως τους Μπέκμαν και Καρυπίδη ή αν θα του βάλει πωλητήριο. Σε κάθε περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ θα χάσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του ρόστερ του και κάποιον που ο Σέρτζιο θεωρεί απαραίτητο. Ακόμα και η περίπτωση πώλησης φαντάζει τραβηγμένη αφού δύσκολα θα μας δώσει οποιαδήποτε ομάδα αντιπροσωπευτικό αντίτιμο όταν γνωρίζει ότι καιγόμαστε να τον πουλήσουμε.

Είναι για αυτό που επιμένουμε ότι αν ο Νούνο παραμείνει θα είναι γιατί του έγινε μια τυπική μείωση.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!