Θα μείνουν στα λόγια;

Το apoel.net εδώ και ένα περίπου χρόνο προσπαθεί να διαφωτίσει και να ευαισθητοποιήσει του πάντες για τον ύποπτο τρόπο με τον οποίο ο προυπολογισμός του αιώνιου μας αντιπάλου εκτοξεύθηκε σε επίπεδα που τρομάζουν. Στην προσπάθεια μας αυτή νιώθουμε μόνοι αφού ακόμα και το επίσημο ΑΠΟΕΛ ασχολήθηκε με το θέμα επιδερμικά και όταν έπρεπε να πουν μια κουβέντα παραπάνω τα μασούσαν. Ακόμα και μια μερίδα οπαδών μας θεωρεί την ενημέρωση και προσπάθεια αυτή άσκοπη, αφού δεν μπορούν να κατανοήσουν το μέγεθος το προβλήματος και το πώς αυτό δίνει στο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ τη δυνατότητα να πρωταγωνιστεί. Για να αντιληφθούν κάποιοι τα μεγέθη πρέπει να αναφέρουμε ξανά ότι τα 10 εκατομμύρια ευρώ που θα λάβουμε από την πορεία μας στους ομίλους αντιστοιχούν με το φετινό μισθολόγιο της ομόνοιας.

Μετά το σχετικό αίτημα του Αβέρωφ Νεοφύτου για να δοθούν εξηγήσεις στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για την κατακύρωση της ανέγερσης του κτιρίου του ΘΟΚ στον προσωπικό φίλο του προέδρου της Δημοκρατίας και προέδρου της ομόνοιας, ήρθε και η παρέμβαση από τον Νίκο Τορναρίτη. Ο πρόεδρος της επιτροπής Παιδείας της Βουλής ζητά αυτεπάγγελτη εξέταση για τους προϋπολογισμούς των ομάδων έχοντας κατά νου τα 16 εκατομμύρια του παραρτήματος.

Η σχετική είδηση έπαιξε χτες στο διαδίκτυο μόνο στο sigmalive ενώ εντύπωση προκαλεί ότι κανένα από τα sport portals kerkida . net , protathima . com και 24 sports δε θεώρησε τη σχετική είδηση άξια αναφοράς. Ο εκπρόσωπος τύπου του παραρτήματος φρόντισε να διαρρεύσει στο sigmalive ότι η ομόνοια είναι σε θέση να καταθέσει πειστικά στοιχεία στα αρμόδια σώματα σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Όπως γράψαμε ξανά δεν αναμένουμε και πολλά πράγματα αφού ολόκληρο το οικοδόμημα του κυπριακού ποδοσφαίρου βασίζεται στα κενά που υπάρχουν από πλευράς ελέγχου και διαδικασιών. Χαιρόμαστε όμως που μετά από μήνες το θέμα αποκτά την επισημότητα που του αξίζει.

Ανεπίσημο sold out
Από τη στιγμή που έχουν διατεθεί περίπου 15 χιλιάδες πακέτα το ενδεχόμενο να έχει ήδη γίνει sold out των πακέτων για τους εντός έδρας αγώνες του champions league είναι πολύ μεγάλο. Και αυτό γιατί μέχρι το Σάββατο θα αναλάβουν δράση οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των οποίων η δυνατότητα εξασφάλισης εισιτηρίων λήγει την ίδια μέρα. Οι εκτιμήσεις λένε ότι ελάχιστοι από αυτούς έχουν εξασκήσει το δικαίωμα τους και από τη στιγμή που θα το κάνουν το πιθανότερο είναι να έχουμε και επίσημα sold out .

Και επίσημα Puma
To γράψαμε πριν μέρες και πλέον είναι επίσημο. Η τριετής συμφωνία με την Puma επισημοποιήθηκε και από τον επόμενο αγώνα θα δούμε τις νέες στολές της ομάδας μας. Η εξέλιξη αυτή έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από όλους και σύντομα αναμένεται να δούμε τα πρώτα δείγματα γραφής. Μέσα στα άμεσα πλάνα είναι και η κυκλοφορία προϊόντων σχετικών με τη συμμετοχή μας στους ομίλους του champions league τα οποία δεν θα έχουν καμία σχέση με τις προχειρότητες και ποιότητα που βλέπαμε μέχρι σήμερα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!