Θα πάρουμε τα 1400 που μας αναλογούν

Παρόλο που ο αγώνας με την Ανόρθωση αργεί (31 Απριλίου) άρχισε ήδη να γυροφέρνει στο μυαλό όλων μας. Αν και το πρώτο πράγμα που μας απασχολεί είναι το μέλλον της Κύπρου και το μνημόνιο το ραντεβού στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα κρίνει πολλά. Ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες είναι και αυτό των εισιτηρίων που θα δοθούν στην ομάδα μας. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε όσο και αν η διοίκηση του Κάκου θέλει να δώσει το 5% της χωρητικότητα του γηπέδου (450 εισιτήρια) κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Η ΚΟΠ ως διοργανώτρια αρχή ξεκαθάρισε το όλο θέμα με αφορμή και το σίριαλ που δημιουργήθηκε με αφορμή και τους αγώνες κυπέλλου μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας. Έτσι η οδηγία που έχει ήδη δοθεί στην Ανόρθωση από πλευράς εκτελεστικής της ΚΟΠ είναι να παραχωρήσει στον ΑΠΟΕΛ τα 1400 εισιτήρια που αφορούν τη νότια κερκίδα.

Το ενδεχόμενο ο αριθμός αυτός να μειωθεί κατά 100-200 λόγω αιτήματος της αστυνομίας προκειμένου να μπορέσουν και αυτοί να δικαιολογήσουν την παρουσία τους είναι κάτι που θα διαφανεί στην σχετική αστυνομική σύσκεψη.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα μας δικαιούται και θα πρέπει να λάβει τα εισιτήρια που αναλογούν στη νότια κερκίδα. Τα 1400 είναι λίγα για να ικανοποιήσουν την τεράστια ζήτηση αλλά είναι σίγουρα πολύ περισσότερα από τα όσα θα ήθελαν να μας παραχωρήσουν. Πάντως όπως αποδείχτηκε και στον αγώνα του πρώτου γύρου θέμα των εισιτηρίων δεν θα πρέπει να βρεθεί στο επίκεντρο αφού είναι ικανό να αποπροσανατολίσει από τις σημαντικές παραμέτρους που θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!