Θα πάρουν αυτό που τους αξίζει

Ο μόνιμα αισιόδοξος παραμονές αγώνων με το ΑΠΟΕΛ, Φανιέρος δήλωσε χτες ότι ο Ερμής «θα πάρει αποτέλεσμα» την Κυριακή, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μας δείξει την αισιοδοξία του. Έχουμε κάνει πολλές αναφορές για το πόσο μεγάλο κίνητρο είναι για ομάδες αυτού του επιπέδου ο μεταξύ μας αγώνας και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να μας ξενίζει. Αντίθετα πρέπει να στέλλει τα κατάλληλα μηνύματα σε όλους μας και ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές. Ο Γιοβάνοβιτς προειδοποίησε και χτες δημόσια ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος και δεν το έκανε για το θεαθήναι. Το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι η εμφάνιση στο Τσίρειο ήταν μια κακιά παρένθεση και πως δεν έχει καμία διάθεση να κάνει δώρα στην ομόνοια. Η σωστή λειτουργία στη μεσαία γραμμή ανεξαρτήτως του ποια διάταξη θα επιλεγεί είναι το ζητούμενο έτσι ώστε να κλείσουν οι διάδρομοι προς την εστία του Χιώτη και παράλληλα να βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε. Ο Μαρσίνιο στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε με την Αελ έδειξε επηρεασμένος από την αποχή και ένα από τα ερωτήματα την απάντηση του οποίου γνωρίζει ο προπονητής είναι το κατά πόσο ο Βραζιλιάνος πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Χαραλαμπίδης ταλαιπωρείται με ένα πρόβλημα το οποίο όμως δεν θεωρείται σοβαρό και η σημερινή μέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά πολλά πράγματα. Από την άλλη ο Μποαβεντούρα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και δύσκολα θα τον δούμε εκτός εντεκάδας. Η διάταξη και η τακτική που θα ακολουθήσει ο Γιοβάνοβιτς θα κρίνει και σε μεγάλο βαθμό το αν θα δούμε αλλαγές στην επίθεση αφού όπως γράψαμε και χτες εάν προτιμηθεί ο Μαρσίνιο σημαίνει ότι επιστρέφουμε στη διάταξη με έναν επιθετικό στην κορυφή.

Εξαντλούνται τα εισιτήριαΌσοι αντιλήφθηκαν ότι δεν υπάρχει εύκολος και σίγουρος τρόπος να παρακολουθήσουν τον αγώνα τηλεοπτικά φρόντισαν να προμηθευτούν το εισιτήριο για τον αγώνα, ενώ έχουν απομείνει περίπου 800 για το sold out. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ο Φανιέρος παραχώρησε στην ομάδα μας και τις δύο κερκίδες (κεντρική και νότια) έτσι το Αμμόχωστος θα είναι έδρα μας.

Κρίσιμος αγώνας με ΑπόλλωναΗ καλαθοσφαιρική μας ομάδα αναμετράται απόψε στη Λεμεσό με τον Απόλλωνα σε έναν αγώνα που θεωρείται κρίσιμος και για τις δυο ομάδες αφού μοιραζόμαστε την κορυφή. Η κοροϊδία με τον Άρθρουρ Λι συνεχίζεται έτσι η ομάδα μας θα στερηθεί των υπηρεσιών του σε έναν ακόμα αγώνα. Με νίκη στην αφιλόξενη έδρα των Λεμεσιανών κάνουμε καθοριστικό βήμα για να διατηρηθούμε στην κορυφή με όλα τα πλεονεκτήματα που συνεπάγονται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!