Θα πάρουν χρόνο αυτοί που τον χρειάζονται;

Από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε κορυφή ο Γιοβάνοβιτς επιχείρησε να μας θυμίσει ότι υπάρχουν πολλοί αγώνες μπροστά μας και πως θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να διατηρηθούμε στην κορυφή. Το κάνει γιατί γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι η κατάσταση είναι ρευστή ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ δυσκολεύεται αφάνταστα να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε υποφερτά επίπεδα. Η προσπάθεια να υπάρξει βελτίωση δεν σταμάτησε ούτε και θα σταματήσει αλλά γίνεται μια συνειδητή προσπάθεια να αποφορτιστούν οι παίκτες από το άγχος του να κερδίσουν παίζοντας και το ποδόσφαιρο που θα ενθουσιάσει τους οπαδούς.

Η αγωνιστική βελτίωση περνά μέσα και από την ετοιμότητα των παικτών να δώσουν λύσεις και είναι εδώ που ο Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να αποφασίσει πως θα χειριστεί συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών. Με τα play offs προ των πυλών ο αγώνας με την Πάφο προσφέρεται για να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι παίκτες που τον έχουν τρομερή ανάγκη. Οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι αυτές των Καρυπίδη και Αλωνεύτη οι οποίοι προέρχονται από μεγάλη αποχή.

Ας δούμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά γιατί αξίζει τον κόπο

ΚαρυπίδηςΟ Καρυπίδης αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 26 Νοεμβρίου στον εκτός έδρας αγώνα με την Αελ. Στις αρχές Φεβρουαρίου τέθηκε στη διάθεση του προπονητή αλλά δεν μπόρεσε να πάρει χρόνο συμμετοχής για καλούς λόγους. Αρχικά λόγω ίωσης δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σε ένα φιλικό που ουσιαστικά έγινε για αυτόν ενώ στη συνέχεια ο Γιοβάνοβιτς έκρινε ότι δεν έπρεπε να σπάσει το δίδυμο Ολιβειρα-Μπόρδα που είχε σημαντική συνεισφορά στο να διατηρηθεί ανέπαφη η εστία για έξι αγώνες. Ο Έλληνας αμυντικός έχει ανάγκη ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής σε έναν αγώνα με τις εντάσεις που αναμένεται να έχει αυτός με την Πάφο αφού αν δεν αγωνιστεί ούτε σε αυτόν θα πάει στα play offs με τετράμηνη αποχή. Το πιθανότερο σενάριο στους αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο είναι να χρειαστούμε τον Καρυπίδη και είναι για αυτό που πρέπει να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμος.Αλωνεύτης

Ο Αλωνεύτης με τη σειρά του αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 27 Ιανουαρίου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στους τελευταίους τρεις αγώνες ήταν στον πάγκο αλλά δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής. Τα δεδομένα με τον Στάθη είναι γνωστά αφού παρόλο που άρχισε πολύ καλά τη χρονιά η συνέχεια δεν ήταν καλή. Παρόλο που ο παίκτης διανύει μια μεταβατική χρονιά η παρουσία του είναι σημαντική αφού ακόμα και με αυτά τα δεδομένα μπορεί να βοηθήσει.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να «φορμαριστεί» και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί χρόνο συμμετοχής. Ο συναγωνισμός στη θέση που αγωνίζεται είναι μεγάλος από παίκτες που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι πιο έτοιμοι. Ο αγώνας με την Πάφο ίσως λειτουργήσει υπέρ του Αλωνεύτη έτσι ώστε να έχει μετά από ένα μήνα ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής ο οποίος θα τον βοηθήσει ενόψει τη συνέχειας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!