Θα παίξουν διαφορετικά

Ο προπονητής της Βαρντάρ μίλησε για τον αυριανό αγώνα και αν δεν επιχειρεί να θολώσει τα νερά ανέφερε ότι η ομάδα του θα παίξει διαφορετικά από ότι στον πρώτο αγώνα. Ο Sergey Andreev αναφέρθεηκε και στο ενδεχόμενο να πάει ο αγώνας στα πέναλτι ενώ έδειξε να αντιλαμβάνεται πόσο θα δυσκολέψει η προσπάθεια τους αν δεχτούν γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στην Λευκωσία αλλά όχι από το παιχνίδι που κάναμε εκεί. Η κάθε ομάδα παίζει όπως της επιτρέπει ο αντίπαλός της. Το ΑΠΟΕΛ δεν μας επέτρεψε να παίξουμε επιθετικά στην Λευκωσία. Όμως ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλύτερα. Ήξερα πως στην Λευκωσία θα ήταν πολύ δύσκολο, επελέξαμε αμυντική τακτική όμως στην έδρα μας σίγουρα θα παίξουμε με άλλη τακτική. Είναι αλήθεια πως το 0-0 είναι πολύ επικίνδυνο. Δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα ως φιλοξενούμενοι αλλά ούτε και φανταστικό. Θεός φυλάξοι, αν δεχθούμε γκολ θα χρειαζόμαστε δυο. Μετά το ματς στη Λευκωσία με ρώτησαν αν το αποτέλεσμα είναι θετικό και είπα πως είναι 55% θετικό και 45% αρνητικό.

Το ΑΠΟΕΛ παίζει επιθετικά με συνεχείς πάσες. Ξέρω πως στην έδρα του είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με εκτός. Δεν περιμένω να παίξει άμυνα, θα θέλει να επιτεθεί επειδή και οι δυο μας χρειαζόμαστε ένα γκολ. Σίγουρα θα παίξουμε διαφορετικά αλλά δεν θα αποκαλύψω τα χαρτιά μου. Στην Λευκωσία το ΑΠΟΕΛ μας πίεσε πολύ. Είχε τέσσερις ευκαιρίες για γκολ. Είχα ένα συναίσθημα πως το ΑΠΟΕΛ κάτι έκρυβε, με εξέπληξε στην Λευκωσία”.

Για το ενδεχόμενο να πάει το ματς στα πέναλτι: “Τα πέναλτι δεν είναι μόνο ο παίκτης που τα σουτάρει αλλά και η ψυχολογία. Δεν θέλω να παίξουμε 120 λεπτά αλλά δουλέψαμε ένα μήνα για να αντέχουμε 90 και 120 λεπτά. Θα ήταν πολύ ωραίο να παίζαμε με γεμάτο γήπεδο. Όσο περισσότερος κόσμος τόσο το καλύτερο. Αναμένουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και οι παίκτες είναι επαγγελματίες και μπορούν να αντέξουν την ψυχολογική πίεση”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!