Θα παλαβώσουν οι Σπανιόλοι

Η αποφασιστικότητα του κόσμου αποτυπώνεται καθημερινά με διάφορους τρόπους με πιο χαρακτηριστικό την προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Πέμπτης. Μέχρι τη Δευτέρα είχαν διατεθεί σχεδόν 12 χιλιάδες εισιτήρια, αριθμός που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και προβλέψεις. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η κινητοποίηση και θέληση να κερδίσουμε είναι όμοια με αυτή του περσινού αγώνα με την Κοπεγχάγη. Η πιθανότητα να βρεθούν στο γήπεδο ακόμα και 20 χιλιάδες οπαδοί μας είναι ορατή αφού υπάρχουν πολλές αρκετές χιλιάδες κόσμου που για διάφορους λόγους δεν έχουν προμηθευτεί το μαγικό χαρτάκι. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι ο επαναληπτικός με την Χετάφε και σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα θα διεξαχθεί σε μια καυτή έδρα.

Τα όσα γράψαμε και χτες και τα οποία μετέφερε στην υπόλοιπη ομάδα ο Αλμέιδα δείχνουν το ρόλο που μπορεί να παίξει ο κόσμος στην τελική έκβαση του αγώνα. Ο Βραζιλιάνος άσος αναφερόμενος στον περσινό επαναληπτικό με την Κοπεγχάγη, ανέφερε ότι προτού καλά καλά αρχίσει ο αγώνας τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του κατάλαβαν ότι δεν θα έπαιρναν την πρόκριση που ήθελαν. Ο όγκος και ο παλμός του κόσμου επηρέασε την Δανέζικη ομάδα και ούτε το γκολ που πέτυχαν δεν ήταν αρκετό για να αποσοβήσει το μοιραίο…

Ο κόσμος θα κάνει το καθήκον του και το ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί και η ομάδα μας έτοιμη. Υπομονή και μεθοδικότητα είναι δυο λέξεις που ακούσαμε χτες από το στόμα του Τάκη Αντωνίου, ο οποίος γνωρίζει και ως προπονητής που είναι ότι ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στη σωστή προετοιμασία της ομάδας. Ο Γιοβάνοβιτς προετοιμάζει την ομάδα δίνοντας τεράστια σημασία στα λάθη που πρέπει να αποφευχθούν αλλά και την τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες προκειμένου να έρθει το γκολ.

________________________________________________________________________

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
Τα ντεσιμπέλ και τα ρίχτερ θα είναι πολλά

Φαίνεται ότι το πάθημα του καραφλού προπονητή της Κοπεγχάγης πριν από ένα χρόνο δεν ήταν ικανό για να παραδειγματίσει τον είρωνα προπονητή της νυν αντιπάλου μας Χετάφε, του οποίου οι προκλητικές δηλώσεις έδειξαν φανερή υποτίμηση και ασέβεια προς την ομάδα μας.

Δεν λέει να καταλάβει ότι όσες φορές και αν αγωνίστηκε σε Κάμπ Νου και Σαντιάγο Μπερναμπέου, αυτό που θα ζήσει την Πέμπτη θα το θυμάται μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του. Θα ήταν παράληψή μας να μην τον ευχαριστήσουμε και να μην χαιρετίσουμε τις δηλώσεις και την στάση του, αφού με αυτό τον τρόπο μας έχει δώσει επιπλέων λόγους για να κατεβούμε την Πέμπτη στο γήπεδο εκατό φορές πιο θολωμένοι και πεισμωμένοι, για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα…ΓΗΠΕΔΑ ΚΟΛΑΣΗ!

Είμαστε σίγουροι ότι το γήπεδο στις 26/08 θα είναι όπως πρέπει να είναι για να καούν μέσα σε αυτό οι ειρωνείες και οι ελπίδες των Ισπανών ότι θα περάσουν ένα ήσυχο βράδυ. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ καλεί τους απανταχού ΑΠΟΕΛίστες να μεταμορφώσουν όλες τις κερκίδες του ΓΣΠ σε ΝΟΤΙΑ, να εισέλθουν στο γήπεδο με πορτοκαλί περιβολή και να ετοιμάσουν τα λαρύγγια τους γιατί τα ντεσιμπέλ και τα ρίχτερ θα είναι πολλά!

Καλούμε συνάμα τους ποδοσφαιριστές μας να μας κάνουν για πολλοστή φορά περήφανους, να καταθέσουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και να ξαναγράψουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου στο νησί…αυτού με τα περισσότερα τρόπαια, τις πιο αξιοζήλευτες ευρωπαϊκές πορείες, αυτού με τον πιο τρελό κόσμο, αυτού που και η προσφορά του σε εθνικούς αγώνες μόνο δέος και συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει.

Τέλος καλούμε όλα τα αδέλφια που θα παρευρεθούν στο γήπεδο όπως αντιληφτούν ότι σημαντικό δεν είναι απλώς να γεμίσει το γήπεδο, αλλά να γεμίσει από σχετικά νωρίς! Οι Ισπανοί θα πρέπει να νιώσουν την αφιλόξενη αύρα που θα εκπέμπουμε από το πρώτο κιόλας πάτημά τους στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση. Παράκληση μας προς τον κόσμο είναι να βρίσκονται όλοι στις θέσεις τους τουλάχιστο μισή ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού κυρίως για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία που υπήρξε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Δεν πρέπει να πιστέψουν ούτε δευτερόλεπτο ότι μπορούν να κερδίσουν κάτι μέσα από αυτό που θα αντικρίσουν.

Όση αισιοδοξία νοιώθουν τη στιγμή που γράφεται αυτή η ανακοίνωση, πρέπει να χαθεί και να σβήσει αναπάντεχα την Πέμπτη στις 18:00 το απόγευμα…

ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ
Εκ Φύσεως Ανώτεροι

Υ.Γ. Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τον κόσμο μας ότι στο κεντρικό κομμάτι της Νότιας το οποίο ελέγχουμε εμείς δεν θα επιτραπεί σε κανένα να εισέλθει χωρίς να φοράει πορτοκαλί ή γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!