Θα προλάβει την Μπάρτσα;

Το μεγαλύτερο κίνητρο για να έρθει στον ΑΠΟΕΛ ήταν η συμμετοχή μας στους ομίλους και πιο συγκεκριμένα οι αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα. Ο Ρίισε άρχισε ήδη τις προπονήσεις στον Αρχάγγελο με στόχο να καλύψει το χαμένος έδαφος και το ερώτημα είναι κατά πόσο μπορεί να κερδίσει την μάχη με το χρόνο και να κριθεί έτοιμος για τον αγώνα της 17ης Σεπτεμβρίου στο Καμπ Νου. Απέναντι στους Άλβες και Μέσι το αριστερό άκρο του ΑΠΟΕΛ θα δοκιμάσει τα όρια των αντοχών του και το ιδανικό σενάριο είναι να έχουμε βοήθεια από έναν παίκτη της κλάσης του Ρίισε. Αυτό όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολο. Ο Νορβηγός προέρχεται από μια «νεκρή» τριμηνία όπου το πρόγραμμα προπονήσεων του ήταν μέσα στο γυμναστήριο κάτι που δεν θεωρείται αρκετό για να διατηρηθεί σε τοπ επίπεδο. Όπως είπε και ο ίδιος σε δηλώσεις του είναι πολύ διαφορετικό να συμμετέχει σε κανονικές προπονήσεις κάτι που άρχισε να γίνεται από την Τρίτη.

Το χτεσινό φιλικό επιβεβαιώσε όλα τα πιο πάνω αφού στη Λακατάμια ο Ρίισε ήταν βαρύς απόρροια της αποχής του. Ο παίκτης θα χάσει τις επόμενες δυο προπονήσεις αφού θα πρέπει να πάει στη Νορβηγία για να διευθετήσει τα διαδικαστικά της μόνιμης εγκατάστασης του στην Κύπρο και θα επανέλθει στις προπονήσεις τη Δευτέρα.

Μπορεί λοιπόν ο Ρίισε να μην χρειαστεί το χρόνο του Τζιμπούρ αλλά με τα σημερινά δεδομένα φαίνεται πως η συμμετοχή του στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα είναι οριακή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!