Θα συνεχίσει και του χρόνου;

Ένα από τα μεγάλα και σοβαρά ερωτήματα που θα αρχίσει να τίθεται έντονα τις επόμενες εβδομάδες είναι το κατά πόσο ο ΑΠΟΕΛ θα πορευτεί με τον Φινκ και το επιτελείο του στη νέα χρονιά. Όπως είναι γνωστό οι δυο πλευρές συμφώνησαν προ διμήνου για συνεργασία μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς και με δικαίωμα ανανέωσης αν η ομάδα μας επιθυμεί κάτι τέτοιο. Ο Φινκ παρέλαβε μια ομάδα σε εικόνα αποσύνθεσης λόγω της ανοικτής πληγής των τραυματισμών και στο διάστημα μέχρι σήμερα προσπάθησε να διορθώσει ότι διορθώνεται. Είχε επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει δυο μεταγραφές επιλέγοντας τους Λάνιγκ και Νάφιου.

Το έργο του μέχρι σήμερα κρίνεται από τη διοίκηση ως πετυχημένο αφού αργά αλλά σταθερά η ομάδα έδειξε να βελτιώνεται αλλά στον ΑΠΟΕΛ αυτό δεν αρκεί. Παρά τις αντιξοότητες που βρήκε ο Γερμανός προπονητής η απαίτηση όλων για κατάκτηση του πρωταθλήματος εξακολουθεί να υφίσταται. Είναι για αυτό που ενδεχόμενη απώλεια του τίτλο θα έχει αρνητικό αντίκτυπο και στον Φινκ.

Το ερώτημα του κατά πόσο ο Φινκ είναι ο καταλληλότερος προπονητής για τον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να απαντηθεί από τη διοίκηση Πετρίδη. Το πότε θα δοθεί η απάντηση αυτή είναι επίσης ενδιαφέρον και σημαντικό αφού θα προσδιορίσει και το αν ο Φινκ θα κριθεί και βάσει το αποτελεσμάτων της επόμενης διμηνίας.

Η χρονική στιγμή που θα παρθεί η τελική απόφαση σχετίζεται άμεσα και με τον προγραμματισμό που πρέπει να αρχίσει ενόψει της νέας χρονιάς. Θυμίζουμε ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη ξεκινούν πιο νωρίς και πως το ρόστερ μας πρέπει να ανανεωθεί σε ουσιαστικό βαθμό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!