Θα συνεχίσει την καλή παράδοση;

Ούτε και αν επιδιώκαμε κάποιου είδους συνεργασία με την Αεκ δεν θα είχαμε τόσο καλά αποτελέσματα και το ζητούμενο πλέον είναι να επιβεβαιώσει και ο Γιάχιτς την καλή παράδοση των τελευταίων χρόνων! Τα τελευταία χρόνια οι Χιώτης, Κόντης και Μαντούκα ήρθαν στον ΑΠΟΕΛ μετά το πέρασμα τους από την ομάδα του δικέφαλου και κατάφεραν να προσφέρουν τα μέγιστα. Οι πρώτοι δυο έχοντας μακρόχρονη πλέον θητεία στην ομάδα μας ήταν εκ των βασικών συντελεστών των σπουδαίων επιτυχιών της τελευταίας τριετίας. Ο Μαντούκα έβαλε με το καλημέρα τη σφραγίδα του αφού ψηφίστηκε από τους οπαδούς μας ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής την χρονιά που πέρασε. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και το ζητούμενο πλέον για όλους και κυρίως για τον Σάνελ Γιάχιτς είναι να επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μια άλλη επίσης μεγάλη ομοιότητα της περίπτωσης Γιάχιτς με τις τρεις προηγούμενες αφορά τις επιφυλάξεις μερίδας οπαδών μας. Με το που ανακοινώθηκε η απόκτηση του Γιάχιτς εκφράστηκαν επιφυλάξεις ή και σιγουριά από κάποιους ότι ο Βόσνιος δεν μπορεί να προσφέρει αυτό το κάτι παραπάνω που θέλουμε. Αν και αναγνωρίζουν όλοι ότι στην Αεκ της τελευταίας διετίας δεν μπορούσε να ξεχωρίσει εύκολα κάποιος και ιδιαίτερα ένας μεσοαμυντικός, υπάρχει το γνωστό άγχος που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίσσεται και σε μουρμουρητό.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι πολλοί από αυτούς που σήμερα εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους για τον Γιάχιτς παραδέχονται ότι είχαν τις ίδιες πέρσι για τον Μαντούκα και παλαιότερα για τον Κόντη! Στην πράξη ο Βόσνιος μεσοαμυντικός δεν θα μας βγει επειδή το κατάφεραν οι υπόλοιποι που ήρθαν από την Αεκ, αλλά γιατί φαίνεται να έχει κάποιο επίπεδο το οποίο ο Γιοβάνοβιτς το έκρινε ως το επιθυμητό.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αν και θεωρείται πολυθεσίτης, ο Γιάχιτς προορίζεται ως επιλογή για τη θέση του αμυντικού χαφ. Και όταν λέμε επιλογή δεν εννοούμε ως κάποιος που θα «απειλήσει» το δίδυμο Μοράις-Πίντο. Αν αυτό είναι εφικτό και τι αποτέλεσμα θα έχει είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!